Мария Илиева чукна 17 на сцената

Мария Илиева чукна 17 на сцената

Мария Илиева отпразнува своите 17 години на сцената с щур купон в хитов столичен клуб. Същото направи тези дни и Ивана, за да отбележи обаче своя двоен юбилей. През януари, освен Ивана, която празнува своите 20 години на сцена, щури купони направиха още Галена и Преслава - за да отбележат своите 15 и Мария - със 17.

Мария Илиева, която преди около година стана майка, си подари тази емоция именно сега, следвайки не конкретна дата, а поривите си. 

Певицата вече по-рядко има публични изяви, но вероятно защото е заета покрай грижите за малкия си син. За сметка на това обаче, е видно, че изобщо не е загубила тренинг и сценично присъствие. А вече почти е възвърнала и фигурата, която имаше преди бременността.

"Много съм щастлива, защото за толкова много години действително е трудно да бъдеш обичан и уважаван от публиката", споделя певицата. И добавя, че песните, които е изпяла до този момент, винаги са били провокирани от някакъв много искрен порив в нея, не толкова от комерсиалната жажда да изкараш непременно модерен хит.

"Имам безкрайно много песни, които не са издавани. Реших да ги събера, заедно с другите си хитове, и да разкажа една история от близо 18 години, откакто съм на сцената", споделя още изпълнителката, която бе зарадвана на сцената и от Любо Киров, с когото имат съвместно парче.

Припомняме, че Мария Илиева завладява българската публика с дебютния си сингъл и едноименен албум „Лунен сън”. И след два успешни албума и един макси-сингъл, два продуцентски лейбъла и стотици концерти в страната и чужбина, тя става едно от най-емблематичните имена в българската музика./show.blitz.bg

Коментирай

Баба

Баба 02.02.2019 19:36

Дърта разпоретина

333

333 03.02.2019 12:24

17 младежа, ли?

гого

гого 07.02.2019 4:59

На тая па циганка ,с разцепената си оста ,кой и ходи на концерти.Не я понасям.Отврат ми е.