logo

Ивана спретна луд купон за двойния си юбилей (СНИМКИ)

Ивана спретна луд купон за двойния си юбилей (СНИМКИ)

Фолк фурията Ивана взриви снощи страстите в Пловдив. Любимката на българите празнува двоен юбилей-50-и рожден ден и 20 години на сцена.

В изискан пловдивски клуб фолк любимката на народа събра цвета на фолк музиката, известни бизнесмени, шоумени, приятели и роднини. По време на пищния купон, на който се лееше само марково уиски и изискани питиета, а на масите изобилстваше от плата и ядки, Ивана не се умори да пее хитовите си парчета. Заедно с бозукарката Стояна, фолк дивата обра овациите.

На сцената при нея се качиха кметът на Пловдив Иван Тотев, който изпълни две песни с любимата си изпълнителка. Поздравиха я със свои хитове още и естрадната прима Силвия Кацарова, народната певица Славка Калчева, колежката й от "Пайнер" Есил Дюран.

Водещ на купона беше Драго Чая, а сред гостите бяха Тони Димитрова, Теди Кацарова, Николай Славеев, кметовете на родния на Ивана Айтос, на Стара Загора, Бургас, един от районните кметове на Пловдив, известните бизнесмени Силвия и Румен Найденови, шефът на "Пайнер" -Митко Пайнера, Мисис Баба Дони Чачова, народната певица Росица Пейчева, Мис Бони, който е топ гримьор на "Пайнер", светският хроникьор Евгени Минчев, шефът на оркестър "Канарите" Наско Стоев и съпругата му Надя, които също поздравиха юбилярката с култови свои песни.

С огромен букет и пликове, издути от пачки, "Канарите" пристигнаха заедно с известния от близкото минало Ангел Личканов-Личкана - бивш представител на ъндърграунда в града под тепетата. Личкана и певицата са стари приятели. Гостите отрупаха фолк-фурията с букети, подаръци и основно с пликове с пари.

В заведението беше поставена и кутия, в която всички желаещи пуснаха средства в помощ на децата-таланти от музикалното училище в града. Парите ще бъдат предоставени от Ивана на школото.

На юбилея бяха още дъщерята на певицата - Теодора, както и родителите й, пристигнали специално за случая от Айтос. Купонът продължи до зори, а Ивана, блестяща и отслабнала до неузнаваемост, смени няколко тоалета и почти не слезе от сцената. На всяка маса имаше поставени по няколко нейни албума, като подарък и жест към гостите й./show.blitz.bg

Коментирай

kaka suzi

kaka suzi 06.02.2019 9:03

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9