Няма да повярвате с кого се събра Ивана (СНИМКИ)

Няма да повярвате с кого се събра Ивана (СНИМКИ)

Вчера Ивана отпразнува своя двоен юбилей - 50 години живот и 20 години професионална кариера. За празника си тя събра близки, приятели, колеги и фенове в пловдивски клуб, видя репортер на "ШОУ". 

В същия ден тя представи и най-новия си проект "Едно обичам те", който засне пък на друг свой празник - имения си ден на 7 януари. "Направих достатъчно и много силни песни, които и след мен ще останат и нямам намерение да спирам. Сега празнувам юбилей и 20 години на сцена – много време за някои, малко време за другите, които са по-големи от мен, достатъчно време, в което съм поставила основите на музиката, която пея, от която няма да избягам, но може би тя ще звучи и вече звучи при мен, в моята глава, аранжирана по някакъв друг начин. Ще си остана в жанра, няма да избягам, защото обичам тази музика, изпята по моя начин. Искам да пея така, както сега го усещам – с много чувство, с толкова много душа, с толкова много дъх във всяка една фраза. Така ми се пее. И така ще продължавам, надявам се, с Божията воля...”, споделя голямата звезда от попфолка.

Най-интересното е, че на двойния юбилей я уважиха колеги от естрадата, а не от попфолка. Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Драгомир Драганов и Йордан Марков са само част от звездите от другия жанр, които без капка притеснение се впуснаха в купона на Ивана. Сред ВИП гостите бе и журналистът Антон Стефанов, който е взел едни от първите и най-прочувствени интервюта на Мегазвездата на "Пайнер"./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

изумен

изумен 01.02.2019 16:03

Огромна тиква! Отвратителна е!

педерастчето Бориту Велчефф

педерастчето Бориту Велчефф 01.02.2019 19:41

Иванка беше любимата певачка на чичА ми - изнасилвача Илия Велчев и на дедА ми - копрестъпника Борис Велчев-гуведуту

галушка

галушка 03.02.2019 7:27

и с кого се събра, се довия ви ли