logo

Митко Пайнера стопли сърцата на Галена и Преслава

Митко Пайнера стопли сърцата на Галена и Преслава

Митко Димитров-Пайнера се показа като истински джентълмен. Босът на димитровградската компания трогна две от топ звездите си с жест, който до този момент не е правил към никоя друга, видя репортер на "ШОУ". 

Само преди броени дни Преслава и Галена отпразнуваха 15 години на професионалната сцена. И докато празникът при първата бе просто споменат, то Галена направи пищно шоу, за което вече писахме. 

Към двете чаровни изпълнителни заваляха хиляди поздравления, подаръци от фенове и собственици на клубове. Митко Пайнера също се включи в честитките и поднесе на всяка от тях огромен букет със 101 червени рози. 

“Снощи бях приятно изненадана с този прекрасен букет и картичка с пожелания към него от инж. М. Димитров, фирма “Пайнер” и екипа на телевизия “Планета”! Помня деня, в който прекрачих вашия праг с едно единствено желание – ДА ПЕЯ! Благодаря Ви от сърце за всичките тези 15 години, в които бяхте зад гърба ми и заедно създадохме толкова хубави песни, които докоснаха сърцата на хората. Моето “Дяволско желание ” е да продължаваме в същия дух и още дълги години “Да горим в любов” заедно!”, сподели Преслава вълнението си и с последователите си в социалните мрежи.

Галена също неведнъж е споделяла, че успехите й са плод, както на нейния талант, упорита работа и много хъс, така и на ползотворната съвместна работа с музикална компания “Пайнер”: “15 години – не ги усетих, наистина минаха като на лента. Пожелавам си поне до 51-годишна възраст, ако мога да бъда така на сцената, със същата сила, да го правя поне дотогава. Обичам да давам, не се щадя и не меря, кой колко ми дава. Просто се чувствам добре на сцената и това е моето място”, каза тя в свое телевизионно интервю./show.blitz.bg.

Коментирай

Иван Колев

Иван Колев 30.01.2019 21:29

Галена-да,прави хубавамузика,развивасе.Преслава е простовата и грозновата,не пее,а вие и всичките и песни звучат елементарно и еднакво,мн.чудно за какво ги дават все по медиитеплащат си,ЯВНО,последната,Преславаедоста досадна тарикатка от селски тип

mimi

mimi 06.02.2019 9:06

животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz