Епична съдебна битка чака Ива Давидова, освен изневяра, намесиха и кражба на пари

Епична съдебна битка чака Ива Давидова, освен изневяра, намесиха и кражба на пари

Съдебната битка, която фолклорната певица Ива Давидова поведе срещу доскорошния си брачен партньор Димо Кирилов, май се очертава много тежка и епична.

Доскорошните съпрузи, които имат щерка Валена на 2 години, направиха всичко възможно взаимните им обвинeния бързо да станат обществено достояние - нещо повече - историята придобива все по-унизтелен и скандален характер.

Ива Давидова заведе дело срещу съпруга си, ето какво мисли за него и любовницата му СНИМКА

Брюнетката призна пред радио "Веселина" в края на февруари, че е подала молба за анулиране на брака си още, след като е получила смс от любовницата на мъжа си. Той пък твърди, че певицата криела детето към този момент, въпреки опитите му да се срещне с него и я упрекна в редовно пиянство.

Както става ясно и в предишни наши публикации по темата - историята не е от сега, а е от доста време, а потвържденията за това валят едно след друго от Ива Давидова. И днес тя е категорична - не желае да живее в неистина и машинация, макар все още да се надявала, че все пак ще срещне любовта в живота си и ще има щастливо семейство.

Припомняме, че в съобщението, получено от любовницата на мъжа й, пишело, че певицата към този момент не е централната фигура в живота му, а странична. Димо Кирилов пък потвърди единствено, че познава въпросната жена, заявявайки в социалните мрежи, че Радостина е "жена, която доста одобрявам", след което добави, че не е чистачка, а лаборантка, освен това е на 37 години, а не на 40+

Няма любовница ли?! Доказателство, че мъжът на Ива Давидова има извънбрачна връзка ВИДЕО

"Бизнес дама е, на която Ива Давидова не може да стъпне на дребния й пръст, но за жалост ми е само бизнес сътрудник. По случай лъжите, с които я атакува Давидова, тя ще си потърси съответните права в съда. Няма да остане нищо не разкрито!", гласи поста на Кирилов в социалните мрежи.

"Пожелавам на всеки, който не ми има вяра, да живее най-малко месец с Ива Давидова! Да я гледа заран по какъв начин стартира с бира, на обед минава на вино и вечер приключва с узо или уиски! Да си легне до теб и както не всяка вечер, само че през вечер да се изпусне и ти се събудиш опикан . Всеки ден да търсиш свадите с хората, тъй като това за нея е реклама и се усеща горда", написа тогава още той.

"Грозни думи, клюки и обиди", пък бе реакцията на Ива Давидова след разкритията на мъжа й, пише "Уикенд". И изрази разочарование, че един ден всичките тези думи ще бъдат прочетени от дъщеричката им. "Гледам сама детето си във всеки смисъл. Благодаря на майка си, че ми помага", добавя още певицата.

"Относно щерка ми, от една година е укривана от мен и нямам никакъв досег до нея. Има неща, за които ще останете шокирани, като разберете, само че това ще е след време, след като разговарям и с Министерство на вътрешните работи за измамата, която сътвори Давидова, която открадна от мен и голяма сума пари!", заявява Кирилов./show.blitz.bg

Коментирай

Рада

Рада 13.03.2023 10:58

Ей, грозофилке, давай детето на баща му. Защо му отнемаш правата на родител? Пиянде

предполагам

предполагам 13.03.2023 17:46

4е тези хора трябва в хага да ги сьдят янка руп кина е особено популярна че штеше да е интересна но имаме огледала благодаря за твоето непоискано мнение

има

има 13.03.2023 17:47

и по грозни от тебе

шлюкавица

шлюкавица 13.03.2023 17:48

за тотален амок