Ива Давидова заведе дело срещу съпруга си, ето какво мисли за него и любовницата му СНИМКА

Ива Давидова заведе дело срещу съпруга си, ето какво мисли за него и любовницата му СНИМКА

Народната певица Ива Давидова най-накрая проговори за развода си и скандалите с бащата на нейната дъщеря. Преди няколко дни той изригна в социалните мрежи с брутални обвинения срещу бившата си, а перничанка вече е завела дело за клевета и оронване на престижа. 

Тя оповести новината в своя личен профил във Фейсбук, от което си личи колко е огорчена и разочарована от мъжа, с когото доскоро е делила легло. 

 

"Скъпи приятели, с този документ искам да сложа край на сагата с развода ми в медиите. Чрез адв. Тони Христов, член на САК, ще защитя достойнството си на жена, майка и публична личност в Съда.

Съпругът ми изрече брутални клевети, лъжи и обиди за мен в публичното пространство. Такива деяния се наказват от Закона! Да оскверниш така жената, на която си се клел в любов пред Господ и обществото, делили сте залъка хляб... и е Майка на твоето дете!...говори само по себе си.

Най-сетне ще отговоря на най-задавания въпрос от всички журналисти: "Какво мисля за съпруга ми и свързаните с него лица?" Нищо не мисля. И отдавна не ме интересуват", твърди Ива Давидова. 

Припомняме, че скандалът между двамата се разигра, след като стана ясна причината за раздялата им. По думите на народната певица, мъжът й, който работи и живее в Германия, изневерил с друга. От своя страна бизнесменът Димо не остана длъжен и нападна Ива, като разкри срамни подробности от брака им. Ива обаче не само ,че ги отрече, но и реши да изчисти името си по съдебен ред./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 07.03.2023 13:40

Тоа бахти чобанина, жената писинг му правила, той била се опикавала, тапак селски.

Бай Ху

Бай Ху 07.03.2023 13:40

Црвул.

Кака Мара

Кака Мара 07.03.2023 20:14

То един Глупак като не става ,обвинява жена си!

Гегенеца

Гегенеца 07.03.2023 22:01

Тоа е голям селяк бе баце. Брао на певчарката. Да има как да го вкара у затвора даже, та а види там кво е мадръсяне баце.