Джорджия разобличи топ измамник в шоу средите: Пазете се! Издирван е от много хора, завлече и мен!

Джорджия разобличи топ измамник в шоу средите: Пазете се! Издирван е от много хора, завлече и мен!

Поп фолк певицата Джорджия хвърли в ступор всички за пореден път, след като разобличи публично топ измамник, завлякъл с пари не само нея, но и още много хора от родния шоубизнес, а и вероятно не само от него.

Преди две седмици нейната нова песен "Истини" трябваше да има официален дебют. Вместо това обаче, изпълнителката губи нерви, енергия и много пари, защото попада на изпечен топ измамник. А историята, която разкрива сега, тепърва ще провокира реакциите.

Цялата истина за Джорджия лъсна в това ВИДЕО

Джорджия попада на лицето Петър Маринов Петров, плаща му, за да си свърши професионално работата по песента й, а той не само, че не го прави, но и показва най-наглата си страна. А, оказва се, че го прави и системно, с много други популярни личности.

"Обръщам се чисто човешки към всеки един рекламодател във или извън сферата на шоубизнеса“, така започна разказа си Джорджия пред нас, а подробностите, меко казано, са пълни с големи дози арогантност.

„Преди два месеца започна моята така наречена борба, за да мога да си пусна един изключително силен проект, в който съм вложила страшно много. Исках той да бъде реализиран по най-добрия начин, за което й заплатих немалко пари за реклама“, споделя неволите си изпълнителката. И пояснява – „всеки изпълнител, който прави проекти, свързани с YouTube промотиране, използва реклама, свързана с Google Ads. Плаща за нея, независимо дали е към големи музикални компании или се самопродуцира.

Дъщерята на Джорджия сложи край на "Татковци" ВИДЕО

Всеки си плаща за реклама, независимо дали е пеещ или не, дали става или не. Не подценявам никого, но и не толерирам този, който няма никакви гласови възможности, а заема позиции, класации, върти се по дискотеки и т.н. Тоест той отнема едно работно място на човек, който наистина е можещ“, категорична е Джорджия.

Това, което й се случва в последните два месеца и половина, вероятно ще прозвучи познато на много нейни колеги, както вече стана ясно, попаднали в същото положение.

„Два месеца и половина не мога да промотирам песента си, въпреки обявената дата. Получавам обяснения как тя не може да се промотира, въпреки че е одобрена от Google Ads, и така и не тръгва. Започнаха едни мъки, търсене на варианти. В един момент попадам на човек на име Петър Маринов Петров.

Въпросният смешник, мога да си позволя така да го нарека, е изключително изпечен измамник, който ми гарантира, че песента ще тръгне. Аз отново давам пари, които обаче по никакъв начин не се трансферират в промоционална кампания към You Tube за песента. Той прибира парите, спира да си вдига телефона, а на sms-ите отговаря супер нагло. Това е изключително долно и непрофесионално! Отделно забърква още 100 човека, с които твърди, че работи в екип, аз проверявам и се оказва, че те изобщо не искат да чуват за него, камо ли да работят.

На практика той прибира парите на хората, не ги инвестира в никаква кампания, след което се покрива. Разбрах също така и че той е уволнен от работа. Няма и лична карта, тъй като тя е взета от някого, от когото също е взел пари – като гарант, че ще върне сумата. До ден днешен това явно не се е случило.“

Оказва се, че лицето Петър Маринов Петров е още по-дискредитиран и от това, което Джорджия описва до момента. Изпълнителката е твърдо решена да го съди!

„Няма да оставя нещата така. Ще му повдигна дело, защото разполагам с всички доказателства! Тепърва ще излизат и още, ако той не ми върне парите. Ок съм да покажа и чатове, и всичко нужно“, добавя още ожилената изпълнителка, която не помни досега да се е сблъсквала в работата си с такава фрапираща наглост.

Нещо повече – в момента, в който Джорджия заявява, че си иска парите обратно, щом нищо не е свършено по песента, въпросното момче прави така, че песента й „Истини“ да не се появява при търсене в Google, а да бъде открита единствено, ако се влезе в YouTube канала на изпълнителката. Вместо това излиза единствено тийзъра на парчето.

„Аз не гоня класации, но едно завръщане на изпълнител, който е прекъсвал, както е в моя случай – заради сериозни здравословни проблеми – е много, много трудно. Освен това зад мен стои екип, автори, композитори. Хора, които ми се доверяват и които поверяват песента си именно на мен, за да я представя по най-добрия начин, чрез който да достигне до аудиторията, дори и да не е тотален хит. Тези автори разчитат на това и не може един тотален смешник и мизерник да спъва целия този процес! Това е тотална подигравка с труда на хората!“, бясна е Джорджия.

В крайна сметка парчето "Истини", което е много специално за нея и което тя неслучайно определя като „изключителен проект“, ще се появи, макар и трудно и със забавяне в музикалните канали, а виновникът за фалстарта му ще понесе доста сериозни последствия оттук нататък./show.blitz.bg

Коментирай

Рамбо Силек

Рамбо Силек 09.08.2022 11:26

Пепи ги е изпонаеб.л и Джорджия и половината попфолк гилдия че ги е завлякъл и с пари...

Хаха!

Хаха! 09.08.2022 11:44

Поредната чалга! Изключителен проект?!? Хахаха!

Мирослав

Мирослав 09.08.2022 19:01

Петър е нагла свиня украде що хора тоя да не работи с никой е най- добре . Хубаво е направила като го споделя с хората Успех на певицата песента е хит

Дани Г.

Дани Г. 10.08.2022 10:21

Да де, ама тоя път не е Пепи ... всички видяхме какво стана с видеото. Понякога просто не става.

Production

Production 10.08.2022 10:54

Скоро ще публикуваме, цялата истина със скриншоти. Намесени са всички компании който са отказали работа по проекта!

Весо

Весо 10.08.2022 19:58

Петър да върне парите на Джорджия щото аз съм запознат ако не го направят какви ще са последствията какво пишете кой бил замесен тя казва че на тоя цървул е дала пари не на други тая торба лайна е взела кеша па не е свършил нищо е ще връщаш пари бай х*й на теб са дадени не на друг

Ух ух

Ух ух 10.08.2022 21:19

Ух боли тва типче намерил кой да пали ще го изгорят него Пичове като крадете мислете от кой поне мацката е с наказателните групировки отдавна няма се размине тука Брато съвет ти давам ощипал си грешната дама събирай и връщай че лошо там

Вижте

Вижте 11.08.2022 4:30

Само аз ли забелязах МАСОНСКИЯ ХОЛОГРАМ в дясно на клипа ? Не е случайно ! Песента верно е ударен хит няма се лъжем като е така е така и е разбирам в случая Петърчо е настъпил Лука личи му от снимката селския измамен манталитет

........па

........па 11.08.2022 11:30

Всеки чалгарски ''проек'' заслужава такъв изпечен измамник.

Съюз на българските композитори

Съюз на българските композитори 11.08.2022 16:39

Кои са ПАРЧЕТИСТИТЕ на ПАРЧЕТО /цитирам Ви/ "Истини" ?