Дъщерята на Джорджия сложи край на "Татковци" ВИДЕО

Дъщерята на Джорджия сложи край на "Татковци" ВИДЕО

Дъщерята на поп фолк дивата Джорджия - Алиа взе участие във финалния 100-ен епизод на сериала "Татковци". И на практика сложи край на хитовата продукция на bTV.

Малката чаровница се явила на кастинг и още щом я видели, от екипа не се поколебали да я включат в сюжетната линия. Нещо повече - дори решили да измислят специална роля за нея, защото успяла много да ги спечели с присъствието си.

Алиа влезе в ролята на много умно момиче, владеещо перфектно учебния материал, която се явява на олимпиада, където получава най-висок резултат. Оттам нататък историята се завърта вихрено и с много симпатични, на моменти хапливи, но по детски чисти сцени между нея и малко момченце, което допреди появата й е било най-добрия ученик. Метаморфозите в отношенията им със сигурност е усмихнала зрителската аудитория неведнъж.

Поп фолк певицата Джорджия разтърси: Бях на 13, когато халосах мутра с микрофон в главата ВИДЕО

"Страшно много благодарим на целия екип! Ролята беше създадена наистина специално за Алиа, защото още като я видяха на кастинга, много я харесаха. Ще се радвам много тя да се развива напред в тази посока. Като по-малка ходеше и в школата на Башар Рахал, определено има актьорски заложби", сподели Джорджия.

От гордата майка на Алиа разбираме също, че с тази роля в "Татковци", екипа на сериала буквално е сбъднал мечтата на малкото момиченце.

"Това не беше просто екип от професионалисти, които си свършиха работата. Те всички бяха едно семейство. Дори накрая, след трите дни, в които бяхме за снимки, всички дечица плакаха, бяха в шок, че се разделят и не знаят дали ще има трети сезон", добави още поп фолк звездата пред нас.

Любопитна подробност, която неминуемо е направила впечатление и на екипа на сериала, е, че малката Алиа има различен цвят на очите, което пък само може да я направи още по-интересна./show.blitz.bg

Коментирай

Борис

Борис 06.08.2022 7:09

Хубаво дете, дано не изкифлее и залитне към пластичните поправки

Люската

Люската 06.08.2022 20:49

Защо трябва да се публикува снимка на детето полуголо!? Отблъскващо е и неподходящо. Тази майка има ли акъл!?

Мама Петра

Мама Петра 07.08.2022 8:00

Защо не му облякохте рокличка на това дете ?

Георги

Георги 07.08.2022 8:08

Обуйте му панталонче на това хубаво детенце !

Иван

Иван 07.08.2022 8:09

Майката прилича на плашило ! Ужассс !

Милчева

Милчева 07.08.2022 8:10

Детето е по /цял/ бански, какво толкове!?

Славчонч

Славчонч 07.08.2022 8:14

Прилича на голяма госпожица ! Да му бяха оплели плитчици с една панделка , та да си прилича на годините !

Лили

Лили 08.08.2022 9:37

Детето е прекрасно! Красиво и чаровно! Успех, Алиа!

Вили

Вили 08.08.2022 21:53

Невероятна и талантлива , като майка си Успех и на двете