Дани Петканов аут от bTV заради скандала със „Златните момичета“ на България!

Дани Петканов аут от bTV заради скандала със „Златните момичета“ на България!

Финалът на "България търси талант" май е на път да изяде главата на Дани Петканов и да го лиши от доходната му работа в bTV. Причината е нескопосания му хумор, заради който той стана за резила.

По време на финала пишман водещият изръси на живо рядко глупав виц - в стил „Къци Вапцаров”, на гърба на „Златните момичета” от ансамбъла по художествена гимнастика, които изпълниха специално съчетание за публиката.

Гаф на финала на "България търси талант"

Плоската му шега обаче, надигна страшна вълна от възмущение не само сред зрителите, но и в социалните мрежи. Най-засегната пък се оказа легендарната ни гимнастичка и понастоящем шефка на федерацията Илиана Раева. Ако слуховете са верни, само ден след финала на предаването, Петканов е бил уведомен, че догодина няма да е част от екипа, пише "Уикенд".

Секунди след изящното представление на грациите Лудия репортер, както още е познат Даниел от екрана, изрече извънредно идиотския майтап:

"Две мутри си говорели:
- Компир, какви ще станат гимнастичките на 25 г.?
- Как какви… Ние нали имаме бухалки, те също си имат - значи ще станат като нас!".


След тази глупотевина на Петканов в залата настана неловко мълчание, а отсреща Ицо Хазарта и Катето Евро, част от журито през този сезон, потънаха в земята от срам.

Зад кулисите на предаването се говори, че нелепата шега на водещия не е била по сценарий, а негова несполучлива импровизация. Това се вижда и от реакцията на дуетната му половинка на сцената – Александър Кадиев. Синът на Катето Евро също се смути от нелепата смешка и опита да замаже положението.

Дават златен бутон на Кадиев и Петканов СНИМКА

"Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдозвездите, превзели БГ-телевизиите",  възмути се Илиана Раева, която е особено чувствителна, когато става дума за нейните грации.

"Мило момче! Когато до теб застанат спортисти и личности от световна величина – „Златните момичета” на България, до каквито се съмнявал, че някога си се докосвал, не се прави на „велик водещ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!”, сопна се още съпругата на Наско Сираков.

Не само Раева е потресена от детинското и лигаво присъствие на Петканов на сцената. За много от телевизионните зрителите той е провал като водещ не от онази вечер, а от самото начало на шоуто. Според тях преигравал на сцената, а опитите му да се прави на смешен и да забавлява търпели пълен крах. Дори имали обратен ефект – повече дразнели.

Не случайно и всичко живо в мрежата го сравнява с Къци Вапцаров, който навремето се прочу като разказвачът на най-нефелните вицове в телевизионния ефир.

Дани Петканов погоди много мръсен номер на Александра СНИМКИ

Даниел все пак поднесе извинение на Илиана Раева и гимнастичките в социалната мрежа, но това изобщо не го спаси от публичния линч.

В „България търси талант” Петканов за сефте се изяви в ролята на водещ. Той нашумя преди години като Лудия репортер в някогашното предаване на Милен Цветков по Нова телевизия. В него Петканов правеше пародийни улични репортажи, най-често свързани с гуляите в Студентски град и Слънчев бряг, както и смехотворни интервюта със силиконови плеймейтки./show.blitz.bg

Коментирай