Гаф на финала на "България търси талант"!

Гаф на финала на "България търси талант"!

Финалът на "България търси талант" снощи отбеляза голям гаф, който вероятно костваше загубата на един от участниците.

Георги Георгиев показа изумителни математически способности, които изумяват дори най-големите гении. На финалната права той трябваше да раздели огромни цифри, а след това да покаже още от уменията си.

Танцьорка шашна "България търси талант" с модерни танци! Призна, че иска да... СНИМКИ

Компютърът изчисли, че е допуснал само една грешка, което видимо не се отрази добре на участника. И според зрителския вот той се нареди на второ място, след незрящия Андриян Асенов, който пък се оказа страхотен гласов имитатор на редица знаменитости.

В крайна сметка се оказа, че Георги не е допуснал грешка, а компютърната програма е дала фира. Затова научаваме тази сутрин от Даниел Петканов, който бе един от водещите на петия сезон на "България търси талант".

9-годишен барабанист се готви за триумф в "България търси талант"

"На финала вчера Георги Георгиев допусна една единствена грешка в преследването на световен рекорд на живо в предаването... След проверка се оказва, че софтуерът е допуснал грешката.  Същият софтуер, който е легализиран и се ползва на световните първенства по скоростна калкулация. Изводът е - машината може да сбърка, но Георги - НЕ! Адмирации отново за това, което направи този скромен човек! Пожелавам му да продължи да прославя България на световните форуми и да вдъхновява с гения, който притежава", поясни Петканов.

Оказа се, че Георги е вдъхновил и много деца да тръгнат по неговия път. "Детето ми, което е на 9 години, ме помоли при всяка изява на Георги да гласуваме за него; започна да решава задачи по математика заради неговия пример! Ето това е талант, който за съжаление продуцентите не уловиха. Аман! Нужна е сила на духа и плам, с които да заредиш мъниците- Георги го притежава и вярвам, че ще успее в мечтата си да отвори школа", пиша една горда майка в официалната страница на шоуто./show.blitz.bg

Коментирай