9-годишен барабанист се готви за триумф в "България търси талант"

9-годишен барабанист се готви за триумф в "България търси талант"

9-годишният барабанист Борис Иванов, който в неделя впечатли журито на „България търси талант“ и получи комплимент от иначе пестеливия на похвали Ицо Хазарта,  се подготвя за предстоящите полуфинали на шоуто на живо.

Той сподели, че след изпълнението си на кастингите се е случило нещо уникално – всички приятели и близки го хвалят и изразяват подкрепата си за предстоящите му изяви на път към големия финал и наградата от 50 000 лева. Малкият музикант сподели пред Деси и Сашо в "Преди обед", че много се е притеснявал преди да излезе на най-голямата сцена за дарования в страната, защото това е бил неговият дебют. А сега, когато ще се изправи пред милион зрители, които ще гласуват за него със SMS, се подготвя много усилено, за да се представи отлично.

Голямата любов на Годжи се вихри в "България търси талант"

Неговият учител по барабани Боян Георгиев – Бонзи, познат като част от Odd Crew и син на Васко Кръпката, разказа, че е препоръчал именно Борис, тъй като малкият вече има богато портфолио с кавъри на парчета на титани като Judas Priest, Nightwish и Godsmack. Той оценява вроденото му чувство за ритъм, но много повече - огромното му трудолюбие. Бонзи разказа, че основен проблем в изграждането на връзката между учител и ученик е изграждането на доверие, което с Боби се е случило много бързо и естествено.     

Самият Боби сподели, че винаги е харесвал барабаните и още преди да започне уроците при Бонзи е усещал, че му се отдава да свири на тях. И показа клипче, на което се упражнява още от бебешка възраст. Има детски барабани от 3-годишна възраст, а големия сет получава на 7-години. Свири при всяка възможност в сервиза на баща си и превръща колегите му във фенове. Големият му брат му акомпанира на китара, а баща им, покрай тях, започва да овладява бас китара. Мъжете в семейството сформират и собствена банда, която са кръстили "Чоко, бате и тате" и свирят „бавен и тежък метъл“./show.blitz.bg

Коментирай