logo

Бомба! Затвор грози Христо Сираков, доставял леки жени на Васил Божков! СНИМКИ

Бомба! Затвор грози Христо Сираков, доставял леки жени на Васил Божков! СНИМКИ

Христо Сираков, известен повече като Ицо Стоте манекенки, се забърка в поредния скандал, заради който в момента е и разследван от МВР по информация, че е доставял компаньонки на обвиняемия Васил Божков.

Сираков започнал да осигурява леки жени на Черепа след ареста на елитните сутеньори Росен Чолов-Чолата и Дани Обувката след ареста им, за което, разбира се, получавал и солидно възнаграждение, пише "Хотарена".

Ето коя известна брадърка била любовница на Божков!

В социалните мрежи Ицо Стоте манекенки често е обект на жестоки подигравки. "Тaкивa кaтo тeб – дърти Чичкo пaричкoвци, въздигaт прocтитутки в миcки и ги прaвят знaчими", гласи скорошен коментар. А в други два се казва:

"Aкo нe бяхa пaритe ти, никoя нямaшe дa тe пoглeднe! Дърт кoмплeкcaр, кoйтo cи избивa кoмплeкcитe c млaди трaвecтити", "Дoкaтo имa тoлкoвa oтрeпки, кoмплeкcaри, кoитo ce чудят къдe дa cи дaдaт пaритe, щe имa и тaкивa плaшилa дa им ги взимaт".

Връзката между Стоте манекенки и Васил Божков минава и през конкретна жена, която е минала през леглата и на двамата – риалити героинята Зара. Варненката Светлозара Трендафилова, която дълго време се спрягаше като любовница на Христо Сираков, едновременно с това била и "на повикване" при Божков.

Христо Сираков показа дъщеря си в много специален момент СНИМКИ

Публична тайна е, че красавицата от първия сезон на "Биг Брадър" дълго време е фигурирала в секс тефтерчето на милиардера-беглец. Босът от Велинград си я заплюл, след като по време та тв шоуто Зара първо прави секс с мъж, а после и с жена.

Брадърката била разкрита от Ицо Стоте манекенки, че удовлетворява нагона на Васил Божков по чиста случайност. Докато двамата със Зара били на поредната си екскурзия в Италия, Сираков наел яхта, за да разходи любимата си из Средиземно море. В момент на ласки обаче, Светлозара скочила под душа, когато на джиесема й започнали да валят есемеси от номера на "Васил".

Христо Сираков с тежко призанние за затвора и жените!

Едно от съобщенията казвало, че Зара по спешност трябвало да се яви на специално упоменато място. След като излязла от банята, Трендафилова била принудена да признае, че съобщенията идват от Васил Божков, затова трябва на мига да напусне яхтата и да се върне в България.

Развръзката по разследването се очаква до няколко дни. Според информациите се обработва последната информация по случая, преди Сираков да се озове за дълго зад решетките./show.blitz.bg