Христо Сираков с тежко признание за затвора и жените

Христо Сираков с тежко признание за затвора и жените

Бизнесменът Христо Сираков, известен повече като Ицо Стоте манекенки, призна покъртителни неща от личния си живот, от които на някои със сигурност ще им се завие свят.

Милионерът, който продължава да е един от желаните ергени в страната, няма никакво намерение да спира с подвизите, особено когато става дума за дългокраки красавици, пише "Уикенд". Неотдавна обаче, той призна нещо много неочаквано.

"Както всички знаят, аз съм бил в затвора – дали заслужено или не, е отделен въпрос. Преживях и две големи катастрофи. Не съм ги забравил, но не мога да върна нещата обратно. Тези неща не бяха от хубавите моменти, но трябваше да намеря сили да продължа напред", болезнено откровен и Сираков пред седмичникът. И добавя още:

Жестока гавра с годините на Христо Сираков спретна Гугъл

"В бизнеса съм се качвал на върха и съм падал дори до под дъното, после пак съм се качвал и пак падал – така няколко пъти. Не смятам, че е било лошо, защото животът е красив с тези неща. Ако можеш да предвидиш какво ще ти се случи, няма смисъл да живееш".

Бившата на Сираков лъсна чисто гола (СНИМКА 18+)

Любопитна е реакцията му относно ефектния му прякор Стоте манекенки. "Това, че съм имал две жени – манекенки, от които имам деца, не ме прави изключителен любител на манекенките", признава с изненада Сираков.

"Както повечето мъже, така и аз харесвам умни, красиви, благородни, грижовни и мили жени, които имат души. Всъщност, аз забелязвам душите на хората, а не тялото. Не деля душите на мъжки, на женски..."./show.blitz.bg

Коментирай

Никоя

Никоя 11.09.2021 17:35

Ако душите на манекенките са с размера на краката или гръдната обиколка,мога да се съглася с теб.