logo

Антон Радичев го закъса здраво, наложиха му запор заради...

Антон Радичев го закъса здраво, наложиха му запор заради...

Актьорът Антон Радичев го закъса здраво и не за първи път причина за проблемите и главоболията му е до болка познатата му "Топлофикация"!

Любимият комик, когото често наричат Баба Тонка, вече е със запорирана пенсия. Сметката му е блокирана след скорошно излязло решение на съда за дълг към "Топлофикация" от 4000 лв., което заедно с лихвите възлиза на 6000 лв.

Антон Радичев шокиран от нагла постъпка на бившия си зет СНИМКИ

Радичев, разбира се, обжалва решението на съда, сигурен, че ще му върнат парите, пише "Телеграф".

Припомняме, че преди малко повече от година звездата на Народния театър успя да осъди енергийното дружество по друг казус и дори му върнаха 800 лв. Освен това му била върната и цялата сума за адвокатски разходи, която пръснал по време на процеса.

Антон Радичев вдигна плашещо кръвно заради бившия си зет СНИМКИ

"Истинско чудо! Оказа се, че от "Топлофикация" са закъснели и е тяхна грешката. Имам много добър адвокат, който сега продължава и с други подобни дела. Скоро ми предстои още един процес за моя апартамент, в който живея, защото върнатите пари са от наследственто жилище на майка ни.

Повечето време живея при жена ми Еми и моя дом не го ползвам, а ми пишат сметки, въпреки че съм изключил парното. Е, ходя от време на време да го наглеждам", споделя актьорът пред изданието.

Богомир Грозев с автопарк за 200 бона, а бившият му тъст Антон Радичев трепери за кредита му

Както е известно в кашата с банковите задължения го забърка бившият му зет Богомил Грозев. Докато новинарят все още живееше с дъщерята на Радичев, от която има дете, актьорът решил да им помогне да построят своя къща и така изтеглил кредит на свое име, като заложил собственото си жилище.

След раздялата Грозев уверявал, че ще бъде коректен, сам ще погасява вноските и ще прехвърли кредита на свое име, но вече години наред това не се случва./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 17.06.2020 9:06

Това е стара история...И е въпрос на съвест и добро съвместно съжителство.Във всичката тази ситуация интересното е каква е позицията на дъщеря му?!Та тя трябва много да мрази баща си и умишлено да пази мълчание,т.е.мълчалива поддръжка на Богомил...Селска работа...

firebg

firebg 18.06.2020 19:27

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/