logo

Богомил Грозев с автопарк за 200 бона, а бившият му тъст Антон Радичев трепери за кредита му

Богомил Грозев с автопарк за 200 бона, а бившият му тъст Антон Радичев трепери за кредита му

Богомил Грозев да си в днешно време – друг да ти трепери за банковия кредит, а ти да си харчиш парите за скъпи коли и да не ти дреме за нищо. 

Водещият на Нова, който упорито отказва да освободи бившия си тъст Антон Радичев от бремето на ипотеката, разполага не с един, а с цели два луксозни автомобила. И си ги редува, както му дойде, пише "Уикенд". 

Антон Радичев шокиран от нагла постъпка на бившия си зет (СНИМКИ)

Едното возило на Грозев е лимузина „Мерцедес”. Колата разполага с всевъзможни екстри и пътуването с нея е изключително комфортно. Другото превозно средство на водещия е джип BMW Х1 и също кара хората да ахкат, когато профучи край тях. Именно зад волана на този роувър папараците на „Уикенд” заснеха новинаря преди няколко дни. Всъдеходът струва 100 000 лева – колкото 200 пенсии на Антон Радичев.В близкото минало Богомил поддържаше автопарка си в идеална чистота, но напоследък не отдава голямо значение на хигиената. Когато фотографите  го заснеха през седмицата, джипът му беше покрит с кал навсякъде. Дори прозорците бяха изцапани и с понижена видимост през тях! Дано поне душата на журналиста да не е толкова замърсена и съвестта да го принуди да сложи край над издевателството над бившия си тъст.

В началото на годината актьорът с прякор Баба Тонка за пореден път проплака, че трепери дали няма да загуби жилището си. Артистът от Народния театър, „Оркестър без име” и „НЛО” ипотекира апартамента си, когато Богомил бе женен за дъщеря му Кристина. Кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младите.Грозев вдигна къща, но си я запази след развода. А задължението към банката не пожела да прехвърли на свое име и то продължава да  тежи като камък на шията на талантливия ветеран от Имперската трупа.

„През януари 2019-а мина бракоразводното им дело с дъщеря ми. Тогава Богомил каза, че още следващата седмица ще ми звънне да се разберем, да оправим ипотеката. Да, ама не! Непрекъснато се крие, не ми вдига дори телефона. Какво да правя с този човек? Кажете ми какво да правя? Мисля да отида до Нова телевизия и да говоря с някой от шефовете. Надявам се да получа съдействие”, обяви Радичев преди около месец./show.blitz.bg

Коментирай

Ваника

Ваника 03.02.2020 14:19

Тоя се оказа голем боклук, неприятен ми е!

Владо

Владо 03.02.2020 14:49

Нова държът боклуци за водещи.

Пешо

Пешо 03.02.2020 14:58

От екрана цяла България му гледа лицемерната и ехидна усмивка на този Грозев ли е, Гро*ен ли е. Външният вид никога не лъже и съществото се оказа мазник и мръстник по отношение на бившия си тъст - Антон Радичев

nqkoi

nqkoi 03.02.2020 22:56

Bylgariio, za teb li te umrqha?!

граф Съри

граф Съри 03.02.2020 23:27

Този не е ли същия с когото се раздели синоптичката Наталия Трифанова или греша?! Ако е същия тя трябва да черпи, дето се е избавила от него! На Радичков дъщеря му е нямала този късмет, а тъста му съсвсем се е прецакал.