logo

Алекс Сърчаджиева нанесе удар под кръста на Ралица Паскалева

Алекс Сърчаджиева нанесе удар под кръста на Ралица Паскалева

Нов мощен тв скандал е напът да взриви хайлайфа. Ралица Паскалева напусна сериала "Откраднат живот" и се захвана да води риалити формата "Игри на волята", като остави без работа досегашната му водеща Александра Сърчаджиева. От сериала решиха да си го върнат на жената на Теодор Салпаров и вкараха конкурентката й в докторския сериал. 

Сърчаджиева ще го играе хирург - щерка на министър. Нейната роля е ключова за сериала и ще я виждаме през всичките 35 серии, които ще сложат окончателно край на филма. 

Алекс Сърчаджиева с болезнена изповед за живота си, а баща й я... СНИМКИ

"За мен, от днес започва едно много вълнуващо приключение! Приключение, наречено Откраднат живот! Благодаря за тази невероятна среща с прекрасни колеги и страхотен екип! Благодаря ви за топлината, любовта и професионализма , с които ме посрещнахте", пише актрисата в личния си профил. 

Нейната колежка Милена Живкова я посрещна доста радушно: "Саше, на добър час в "Откраднат живот", мое прекрасно, слънчево момиче! Няма да мога, да гледам серията тази вечер, защото имам представление, ще я пусна след това! Но знаеш, колко много те харесвам и обичам, и съм сигурна в твоят успех! Прегръщам те с обич", заяви тя.

Зрителите обаче не са впечатлени от актьорската игра на Алекс, но очакват в бъдеще да се развие и да покаже наистина на какво е способна. Със сигурност ще й бъде трудно да изпъкне сред толкова добри и талантливи актьори, които цяла България обикна./show.blitz.bg

Коментирай

Хари

Хари 26.02.2021 11:32

Алекс дали се досеща колко зрители са пропъдени заради нейното безлично участие?!

Камелия

Камелия 26.02.2021 12:18

Защо така злобно Хари?Има такива зрители ,на които ни харесва.Веднага превключваш на турски сериал и ще си спокоен и вечерта ще ти е изпълнена!!!

Димо

Димо 26.02.2021 12:24

Този сезон е невероятно скучна боза!

........па

........па 26.02.2021 12:58

Писна ми от Алекс ....

goli snimki na alex

goli snimki na alex 26.02.2021 16:11

http://e7.al/120

Хари

Хари 26.02.2021 19:18

До Камелия - не ми трябва турски сериал. Не ми трябва и некадърната Алкекс Сърчаджиева! Искам български сериали с кадърни изпълнители?

Петрова

Петрова 26.02.2021 20:38

Вече не се ли изясни живота и връзката на тази разюздена жена.