"Звездите в нас" напът да претърпи пълен крах! Зрители бесни на журито

"Звездите в нас" напът да претърпи пълен крах! Зрители бесни на журито

Музикалното шоу "Звездите в нас" се появи на екран с големи амбиции от страна на продуцента Маги Халваджиян, а зрителите очакваха шоуто да бъде на макс, както да свикнали в "Като две капки вода". Очакванията се разминаха с действителността. 

Зрителите заявиха възмущението си още по време на първия концерт, но дадоха втори шанс на шоуто. След излъчването му в социалните мрежи ври и кипи от негативни коментари и все повече фенове заявяват, че се отказват да го гледат и че "Гласът на България" в конкурентната телевизия било по-забавно и именно него ще следят. 

Инцидент на старта на "Звездите в нас"! Ето тази участничка пострада тежко ВИДЕО

 Отбор Мария Илиева отпадна от шоуто 

Възмущението на зрителите идва от некомпетентността на журито. Маги е поканил в тази роля да влязат Тита, Софи Маринова, Виктор Калев и Дони. Тийнсензацията Тита открито заявява, че няма идея какво прави в това шоу и че не може да оценява. Същото си призна и ромската певица. 

А това си личи по безумните й решения. В първия епизод те изгониха най-силния отбор досега - този на Лили Иванова, който се оказа фаворит на цяла България. Вместо това пък напред продължи "Отбор Софи Маринова", за които не ти трябва музикално образование, за да чуеш, че част от тях пеят фалшиво. 

Във втория концерт също изгониха двата най-силни отбора - на Мария Илиева и Мария Калас. Вместо това напред продължи 'Отбор Тони Стораро", който отнесе много критики в социалните мрежи. Неадекватното поведение на журито отблъсква зрители и не е далеч моментът, в който продуцентът Халваджиян ще започне да си скубе косата от яд, че новото шоу не върви./

 

 

 

Коментирай

Грубер

Грубер 20.09.2022 11:59

Аз първия лайф не го гледах, на вторият след отпадането на имитаторките на Мария Калас гледането за мен приключи.

Дааа

Дааа 20.09.2022 12:06

За мен приключи още на първия лайф. Гледам само гласът на българия. Дългокосото арменче отдавна се изчерпа.

Цецо

Цецо 20.09.2022 12:11

От тъпи по тъпи - по глупаво предаване от това и на рачков

vinil55

vinil55 20.09.2022 12:24

крайно време е самозабравилият се арменец-продуцент да се разкара от телевизията и това ще разкара от екрана такива пародий на недоносчета.Обезличихте и ролята на журито като избирате некомпетентни хора без понятие от музика.Водещия е напълно изчерпан и скача като петел по сцената така секи може.

Чипаро

Чипаро 20.09.2022 12:28

Найстина мн.точна статия. Да го гледа на който му харесва. То май,само журито ще си го гледа.

kravar

kravar 20.09.2022 13:45

NE NI ZANIMAVAITE S TEQ OTREPANI DIARII !

баста на чалгата

баста на чалгата 20.09.2022 14:11

Халтураджиян отдавна чалгаризира всеки формат до който се докосне. Писна ми от Софка, Стораровци, Азис и всички чалгари.Те са за в кръчмите,не в национален ефир.

Ало Ало

Ало Ало 20.09.2022 14:41

Самото жури е състсвено от бездарници. А бездарникът не вижда по-далеч от себе си.

Негър4е

Негър4е 20.09.2022 16:52

Предаването ми хареса, но изцепките с отбор "Софка" и"Тони Стораро" (харесвам ги и ги слушам и двамата), грохотно свалиха рейтинга му . Другите отбори заслужаваха повече участието си !!!!

АНИ

АНИ 22.09.2022 10:33

Изключително тъпо предаване. Както впрочем и другите на арменския клан.Чудя се защо телевизията изсипва толкова пари за подобни простотии.