Инцидент на старта на "Звездите в нас"! Ето тази участничка пострада тежко ВИДЕО

Инцидент на старта на "Звездите в нас"! Ето тази участничка пострада тежко ВИДЕО

Стартът на новото музикално шоу "Звездите в нас" стартира с ужасен инцидент, който без малко да извади от строя една от участнички. Става въпрос за Елена от Раднево, която влезе в обувките на Лили Иванова и с таланта си взриви публиката и зрителите. 

Оказа се, че по време на репетициите е претърпяла ужасен инцидент. Това обяснява подутата и с кръв долна устна на певицата, която стана любимка на зрителите на новото шоу. 

От продукцията не дават повече яснота за инцидента, но наши източници издадоха, че Елена се е претрепала на едни от стръмните стъпала в студиото и се е наложила спешната намеса на медицински екип. 

“Да имитирам моя идол за мен ще бъде сбъдната мечта! Искам да покажа, че и аз го мога", заяви 54-годишната Ели на старта на шоуто. В живота тя работи като охранител. И още по-интересното – охранява мина!

Уж журито много хареса нейния отбор и реално изсипа най-много комплименти за тях, но накрая ги прати вкъщи. Вместо това напред продължи соченият като най-слаб отбор - на четири дами, които се опитаха да имитират Софи Маринова, която е част от журито заедно с Дони, Тита и Виктор Калев./show.blitz.bg

 

Коментирай

ИСТИНА

ИСТИНА 12.09.2022 17:11

НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР - "СОФИ МАРИНОВА" ОСТАНА, А ИЗГОНИХА ОТБОР, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВИ СТРАХОТНО.

Дон

Дон 12.09.2022 18:06

Нагласена работа ,спирам да го гледам защото не обичам несправедливоста.

Ина

Ина 13.09.2022 0:45

Неочаквано беше изгонването на отбор "Лили Иванова", двете участнички бяха на ниво, мъжът също не беше зле. От отбор "Софи Маринова" само една пя горе-долу нормално, останалите три бяха пълна скръб. Интересно защо журито взе такова решение? Пак добре, че не отпратиха и отбор "Елвис Пресли".