Звезда от “Гласът на България” възпя любовен провал ВИДЕО

Звезда от “Гласът на България” възпя любовен провал ВИДЕО

Певицата Мария Димова - MIA D., която спечели любовта на журито и публиката в музикалния формат „Гласът на България“ (2017) с изпълнението на „Калиманку Денку“, свали завесата на личния си живот.

Разочарованията в любовта се превърнаха в муза за звездата, която преди дни официално представи парчето „Baby 1 2 3“.

„Идеята се роди се много спонтанно и естествено в главата ми след две големи любовни разочарования. Струваше ми се, че отново съм застанала откъм грешната страна в любовта, а именно от страната на губещия и отхвърления. Тази песен е точно обратното, на това което изпитах. Тя е по-скоро една проекция, на това което искам да ми се случи“ , споделя R&B дивата в народна носия.

Всъщност парчето е плод от 3 години работа, големи и малки промени. За реализацията му й помагат - Щерион Пилидов, Юлиан Янев, Lina-Nikol, Rory Winston и Васил Юруков. Също така двойката на сцена и в живота – Алекс и Деси, добили популярност отново на сцената в „Гласът на България“.

„Благодарна съм на екипа ми за вдъхновението, усърдната работа и най-вече, за това че споделихме една и съща емоция! Винаги държа хората, с които творя да трептят на моята честота. Най-хубавото нещо е да играеш в своя собствена лига и единствения човек, с когото да се състезаваш да си самия ти“, допълва още Мария.

Относно видеото на песента тя се доверява на режисьора Валери Милев и оператора Орлин Руевски. „Мария е много добра певица, а това е много важно. Тя влага много страст в песните си и е истински отдадена на изкуството.“, споделя Валери. Хореографията пък е дело на популярния Реми Тоин.

„Тя е артист, който отдава нужното време на това, което прави. Определено отдели много време, за да се подготви за тази хореография и да изпипа нещата. За мен, тя е артист, който не се съобразява с рамките, а напротив - иска да наложи нещо, което е самата тя“, казва известният танцьор. Меломаните също публикуваха ласкави коментари за творчеството на Мария./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 22.01.2021 15:32

Жалко за прекрасните и гласови данни.Гръмът и облеклото развалят всичко.