Зрителите побесняха, в мрежата ври и кипи след победата на Явор и Виктория в "Един за друг"

Зрителите побесняха, в мрежата ври и кипи след победата на Явор и Виктория в "Един за друг"

Финалът в "Един за друг" определи за краен победител в четвърти сезон на риалити формата двойката Явор и Виктория. Както се случва обикновено обаче, не те се оказаха фаворит на зрителите, които превърнаха след това социалните мрежи в истински арени за словесни битки. И не само не бяха фаворити, но и се превърнаха в една от най-хулените двойки в социалните мрежи!

Във финалното изпитание двойките трябваше да мобилизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, студен дъжд, леден вятър и зимна вихрушка. Всичко това, докато пазят баланс върху подвижна платформа и без да се отделят един от друг за секунда, държейки 15-килограмова чанта.

Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от "Един за друг" СНИМКИ

Четвъртото място в надпреварата заеха Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които изпитанието се оказа непосилно. Подгласници на победителите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките капризи на сезоните. Тях зрителите искаха да видят като победители:

Любима двойка от "Един за друг" вдига сватба след месец ВИДЕО

"Димана и Христо имат истинската награда в живота - любовта им, за която и дори 100 пъти по 100 хил. лв са малко. Те са единствените, които доказаха във ВСЯКО едно отношение, във всяка една игра, че са един за друг. А другите двама, които единственото, което показаха в играта е това, че Не са един за друг и не се обичат, а са там само заради парите, спечелиха само тях", коментира гневна зрителка след финала във фейсбук страницата на предаването. И не беше единствената!

"Абсолютно нагласена победа! Ако не бяха измислили това с целувката Димана и Христо нямаше да паднат. За мен те са победители. Виктория и Явор не го заслужават", се казва в друг коментар. 

Всъщност почти няма положителен коментар за Явор и Виктория в мрежата, което е и показателно за настроенията към тях.

Самите те пък, реагираха повече от емоционално след триумфа си:

"Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме победата на най-специалния човек в живота ни – нашата дъщеря Карина. Участието ни в предаването беше едно уникално изживяване за нас, което ще помним и разказваме цял живот. Емоциите, които спечелихме определено ще горят в нас още много дълго време".

За четвърта поредна година най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир предложи на зрителите положителни емоции, оспорвани предизвикателства и много любов. В продължение на 3 месеца 12 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна надпревара, която ги изкара извън комфортната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те показаха неповторима решителност, сила на духа и доказаха, че са един за друг./show.blitz.bg

 

Коментирай

Борис

Борис 21.05.2023 10:48

В живота и състезанията е така. Понякога не винаги печели най-добрия.

Gers

Gers 21.05.2023 13:59

Да нали е била адреналинка в нова,познава ги кой знае какво е правила с джуките. Иначе щяха да ги пуснат да си ходят още като бяха отвлечени или на конструкцията. Ама и на финала от предаването им подариха наградата,с тая целувка

Коко

Коко 21.05.2023 14:52

И на мен не ми бяха фаворити,но спечелиха честно.

браво

браво 21.05.2023 18:24

така ще стане и в капките --владо е нагласен да спечели

цървулите аут

цървулите аут 22.05.2023 1:20

Супер си бяха, браво.

Надя

Надя 22.05.2023 7:12

Прецакахте и това хубаво предаване... бутахте ги до финал, "обраха" 30% от бюджета на Криси и Арти- навярно "случайно "... комерсиалните и фалшивите хора явно са на почит. Браво на вас Нова тв..

Елена

Елена 22.05.2023 7:55

Абсолютно нагласен финал! Правят Такев, че да не гледаш следващ сезон!

Кон

Кон 22.05.2023 8:30

Аман от нагласени реалита, за това още в началото спрях да гледам

Реалист

Реалист 22.05.2023 10:13

Съвсем честно си спечилаха! Повечето игри бяха за пожарникарчето, но финала си беше съвсем често спечелен от Вики и Явор. Тази игра беше и на финала в предния сезон. Нищо не е нагласено, въпрос на издръжливост.

kravar

kravar 22.05.2023 11:55

naglaseno predavane kakto si4ki drugi palna diariq !

Клинт Истууд

Клинт Истууд 22.05.2023 12:38

Знаех предварително,че тези измислените са спечелили и затова не гледах финала. Като всички "хлъзгави" и тези си "спечелиха" НЕ състезанието, а омразата на публиката! Няма как да кажа че това са истинските "един за друг" - жалко!

Simo

Simo 22.05.2023 13:27

Tapite adrenalinki daje celuvkite I'm sa izkustveni tiq se mrazqt poveche ot kolko kuche s kotka xaxaxaxa