Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от "Един за друг" СНИМКИ

Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от "Един за друг" СНИМКИ

Една от най-запомнящите се двойки от риалити формата "Един за друг" спира със състезателния характер на шоуто, след като се установи, че ще стават родители. 

Игрите са доста опасни и лекарският екип не разрешава на бъдещата майка да продължи състезанието и двойката да се бори за голямата награда. Но пък им позволиха, ако желаят, да останат да пребивават във вилата на любовта с останалите участници и да съпреживеят с тях финала, който е след няколко дни. 

Виктория и Георги са тези, които научиха в шоуто, че ще стават ордители. Бебето е направено по време на самия формат, а красивата Вики е в съвсем начален стадий на своята бременност. 

Всички участници се хвърлиха да ги поздравяват за благата вест. "Всеки ден го казвам и пак ще го кажа, това е най-хубавият ден във Вилата на любовта", казва Кристина, хваната за ръка с любимия Артьом.

Сватбата на Жорката и Викси ще бъде през юни и вече почти всичко е готово за това знаково събитие, а покана са получили всички участници от псоледния сезон на рейтинговото шоу./show.blitz.bg

Коментирай

Viksi

Viksi 13.05.2023 23:13

Сякаш на някой му дреме за тия..

Лигла

Лигла 13.05.2023 23:53

Няма по-лигави същества от тези 2 недоразумения в човешкия род. Жорко има визия и поведение на инфантилен, а Виксито е грозно несъразмерно джудже с огромна кратуна.

Без хейт да

Без хейт да 14.05.2023 21:33

Към двамата хейтъри -вие сте сигурни много Ана много по зле от всички хора на света . Първо са погледнете колко сте грозни . А за Викси и Жоро да е им честито и нищо че няма да играят за победата но е по хубаво че ще си тръгнат не 2-ма а 3-ма

Васко

Васко 14.05.2023 22:51

За нищо не стават. Най-големите некадърници.