Любима двойка от "Един за друг" вдига сватба след месец ВИДЕО

Любима двойка от "Един за друг" вдига сватба след месец ВИДЕО

Една от най-култовите двойки от шоуто "Един за друг" ще се венчаят след броени седмици. През юни ще си кажат заветното "Да" на морска пищна сватба. 

За щастливото събитие научихме от сестрата на бъдещата булка, която с усмивка издаде пазената тайна на най-харесваната двойка от "Един за друг". 

Става въпрос за Виктория и Георги, които държат рекорда по брой елиминации, но продължават да са в шоуто и да се борят за победа. Те доказаха, че въпреки скандалите, двамата са точно един за друг. 

Вики от "Един за друг" нагорещи мрежата с тези СНИМКИ 18+

Заедно са от 8 години и най-накрая са решили да се венчаят. Пищното тържество ще бъде през юни, издаде певицата Десита в подкаста "Не съм такъв човек", която е сестра на Вики. 

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а миналото лято по време на романтична почивка се сгодяват. Десита със сигурност ще хване микрофона и ще попее на сватбата на сестра си./show.blitz.bg

Цялото интервю на Десита в подкаста "Не съм такъв човек" може да гледате в линка долу:

 

Коментирай

Митко

Митко 09.05.2023 12:55

По скоро ще се разделят след играта.

7890

7890 09.05.2023 15:16

Момчето прилича на по-хубавата версия на Джим Кери. Ако за 8 години не са успели да коригират отношението си един към друг, то нямат шанс да го направят после, след сватбата.

Чичо

Чичо 09.05.2023 20:00

Чудно...! В предаването те показаха каква да не трябва да бъде една семейна двойка. За осем години не си ли изгладиха характерите, та се джавкаха непрекъснато. Вики се показа като голяма разхвърляна и глезена девойка. Георги бягай дорде е време!