Жестока сеч на участници стартира във "Фермата" СНИМКИ

Жестока сеч на участници стартира във "Фермата" СНИМКИ

В жестока месомелачка ще се превърне "Фермата" броени дни преди големия финал на 10 декември. В следващите дни от предаването безжалостно ще бъдат отстранени трима участници, които мечтаят да стигнат до края на риалитито и да триумфират като победители. В предстоящата сеч ще оцелеят само шестима - трима мъже и три жени, и ще се борят с нокти и зъби за тлъстия чек от 100 000 лева.

В понеделник вечер стартира първият от серията тежки елиминационни дуели. Един срещу друг на Арената застанаха двама от най-силните, борбени и способни мъже в стопанството - строителят и бивш хандбалист Калин и пчеларят Яни.

Камелия изгони Аксения от "Фермата" седмица преди финала СНИМКИ

Спортистът спечели първата битка, в която съперниците трябваше да отмотаят въже от дървени колове, да сковат стълба и да стрелят с пясъчни торбички по винт. Шампионът от третия сезон обаче с лекота стопи разликата като се справи по-добре в следващите изпитания - коване на мост и цепене на дърва.

Зрелище във "Фермата"! Волейболистът Владо Николов отново се завръща, ще се бие със... СНИМКИ

Сблъсъкът ще продължи във вторник вечерта, когато ще стане ясно кой ще запази мястото си в риалитито и кой ще се прибере у дома.

Следващото сигурно място на Арената е запазено за учителката Нина, която до този момент не е влизала в бой и не крие, че ужасно се страхува от физическия сблъсък. Все още не е ясно дали тя ще избере за опонент Камелия, Терминатора на сезона или жена от бившия си отбор „Стари герои“ - многодетната майка Веселка или гимнастичката Валерия./show.blitz.bg

Коментирай

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 07.12.2022 8:01

ОТ ДЕН ЕДНО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЛИЛИПУТИТЕ ИВАН И АНДРЕЙ ГЛАСЯТ ЯНИ ЗА ПОБЕДИТЕЛ И ТАКА ЩЕ СТАНЕ

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 07.12.2022 8:05

ТОВА ПРЕДАВАНЕ НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ЗА ТОВА ВКАРАХА СТАРИ УЧАСТНИЦИ И ТАКИВА КАТО МЪЖЕНА ДЕТО НЯМАТ ПОНЯТИЕ ОТ ФЕРМА. НАЛИ МИНАВАТ КОНКУРС