Камелия изгони Аксения от "Фермата" седмица преди финала СНИМКИ

Камелия изгони Аксения от "Фермата" седмица преди финала СНИМКИ

Само на метри преди големия финал на "Фермата" на 10 декември, домакинята Аксения се сбогува с риалитито. Красавицата от Поморие падна с 1 на 9 от най-големия си враг в предаването - хандбалистката Камелия. През целия сезон двете се конкурираха коя е по-секси, по-силна, по-забавна и по-работлива, и не успяха да се сприятелят.

Сблъсъкът на Арената се превърна в кулминацията на тяхната тиха вражда, продължила близо три месеца. Камелия и Аксения премериха сили в серия от силови битки, които обикновено са запазени за мъжете в стопанството. Двете демонстрираха отлични умения в коването и в цепенето, но хандбалистката беше по-сръчна и хладнокръвна, и бързо поведе в резултата.

Камелия от "Фермата" изригна: Ще изям Аксения с парцалите СНИМКИ

Силите на конкурентките бяха изцедени докрай в четвъртата битка - търкаляне на 500-килограмова гума и скоростно рязане на филии от греда. Докато бутаха гигантското "чудовище", двете останаха без дъх, но не се отказаха. Камелия завърши само с 16 секунди по-бързо от съперничката си и спечели както битката, така и дуела.

Зрелище във "Фермата"! Волейболистът Владо Николов отново се връща, ще се бие със... СНИМКИ

След победата си над Аксения тя отбеляза четвърти триумф на Арената и така изравни рекорда на шампионката от шестия сезон Хепи Ванче./show.blitz.bg

Коментирай

Анонимен

Анонимен 04.12.2022 11:45

Ако това, че Аксения е красавица е вярно, то аз съм Снежанка. Боже, боже. Браво на Камелия. Не само физически силна, но показа и психика. Спортист. Аксения ,милата, се мислеше, че е над всички, но всъщност е кифла без мармалад.

Да ааа

Да ааа 05.12.2022 0:10

Колкото и да печели все си остава противна блядка.

nana

nana 05.12.2022 0:51

Otvratirelna I tezi “ juki “ - grozotiaaaaaa !

ТКЗС "Иван и Андрей"

ТКЗС "Иван и Андрей" 05.12.2022 1:53

Мързеливите крепостни селяни на кулаците Иван и Андрей искат бой и работа.