Камелия от "Фермата" изригна: Ще изям Аксения с парцалите СНИМКИ

Камелия от "Фермата" изригна: Ще изям Аксения с парцалите СНИМКИ

Люти закани за саморазправа заваляха във „Фермата“ ден преди една от най-свирепите и чакани женски битки. Хандбалистката Камелия се озъби на опонентката си, домакията Аксения, срещу която ще се изправи в събота на Арената.

"Ще я изям с парцалите! Аксения е много амбициозна и супер пренавита, но ще прегори. Аз съм спокойна и самоуверена, и нямам търпение да я победя“, заяви синеоката спортистката, която ще излезе на Арената за четвърти път.

Зрелище във "Фермата"! Волейболистът Владо Николов отново се връща, ще се бие със... СНИМКА

До този момент тя с лекота отстрани три съпернички - учителката Милена, народната певица Лили и шампионката от шестия сезон Хепи Ванче, а успехът напомпа самочувствието й до пръсване дни преди големия финал на 10 декември.

Въпреки заканите, Аксения запази самообладание. "Камелия е силна и достойна, тя е най-подходящият съперник за мен. Ще бъда звяр на Арената!", отсече красавицата от Поморие часове преди дуела.

Съвет как да се справи с напрежението в престоящите тежки битки тя поиска от известния волейболист Владо Николов, който влезе като специален гост в стопанството. „Адреналинът не ти е враг, а приятел. Трябва да го канализираш, да го насочиш в правилната посока“, каза й спортистът, който се появи в стопанството по случай рождения ден на някогашния си съперник, пчеларя Яни.

Преди пет години Владо победи бившия учител по история на Арената, но напусна предаването и така му даде шанс да продължи напред и да стигне до финала. Сега двамата си спретнаха импровизиран приятелски дуел-реванш на поляната в стопанството, който волейболистът отново спечели./show.blitz.bg

Коментирай