Жестока гавра: Валерия пусна ВИДЕО с култова пародия за финала на "Ергенът"

Жестока гавра: Валерия пусна ВИДЕО с култова пародия за финала на "Ергенът"

"Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие сте перфектни. А аз съм пу**о", това скандално изказване прави наскоро риалити героинята от "Ергенът" Валерия в социалните мрежи.

Брюнетката, която така и не успя да спечели сърцето на Алек Младенов, предизвика небивали реакции с клипчето си, в което прави жестока пародия с това, което се случи на финала на шоуто.

Маги е бясна на Алек: Разкри имало ли е сценарий и кой е шушнел на "Ергенът" в ухото

Припомняме, че то завърши без избраница за сърцето на Алек, който даже не се яви и физически пред двете останали кандидатки - Надя и Маги.

Вместо това най-желаният тв ерген предпочете видеообръщение към двете дами, което му навлече гнева на социалните медии, а явно и на Валерия, с която имаха доста гореща сцена в морето.

В пародията си обаче, Валерия, облечена с черен костюм и папийонка, се обърна към двете финалистки, а думите й предизвикаха нещо страшно.

Надежда от "Ергенът" стресна в този ужасяващ вид СНИМКА

"Здравейте, красиви и неповторими жени! Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие сте перфектни. А аз съм пу**о. В началото си мислех, че не съм. Но когато казах "Не" на 24 жени, а сега и на още две, осъзнавам, че съм", казва 20-годишната студентка от Дупница във видеото, имитирайки Алек. И продължава така:

"Маги, теб мога да опиша само с една дума – класна!... Мамо, свали листа по-надолу, че не виждам… Надежда, и ти ставаш. В началото, когато не подбирах с кого се целувам, мислех, че знам какво правя. Всички се смяхме, но сега въобще не ми е смешно. Или както мама казва „Ситуацията не е хумористична“… Какво, мамо, да не се преструвам? Да си тръгна?“ – пита Валерия, поглеждайки към въображаем персонаж, който е зад камерата.

„Мамо, сваляй листа, че не виждам добре“, обръща се встрани на камерата по време на видеото Валерия. След което добавя: „Какво, мамо? Да не се обяснявам? Да си тръгна? Добре, мамо! Мамо, тази роза е за теб!“, завършва с подигравките кърдокосата хубавица./show.blitz.bg

Коментирай