Маги е бясна на Алек! Разкри имало ли е сценарий и кой е шушнел на "Ергенът" в ухото

Маги е бясна на Алек! Разкри имало ли е сценарий и кой е шушнел на "Ергенът" в ухото

Голяма рана в сърцето на Маги остави постъпката на ерген номер 3. След шокиращата развръзка, финалистката в романтичното предаване разказа за чувствата си от този развой на събитията.

"Миналата седмица интервю в същата телевизия даде Алек. Това е човек, който аз не познавам категорично. Бях му простила до момента, в който той даде интервю и след всичко това, което каза все още не мога да простя. Той се отрече от всичко. Категорично заявявам, че сценарий няма. Няма договор на света, който да те накара да правиш нещо против волята си", казва Маги. 

И допълва: "Нито един редактор не може да ти каже какво да говориш. Алек не ме е карал да се чувствам несигурна в чувствата му. Той ме караше да чувствам споделеност. Но тук усетих, че се отрича от всичко. Отне ми хубавите спомени. Вече не вярвам на нищо от това, което се случи". 

"Не бих го потърсила, защото аз не бях неговия избор. А се открих пред него. Аз и Александър не сме заедно. Последния път, когато го видях, бе 2 дни преди финала на предаването, когато гледахме заедно кадрите от участието си", твърди финалистката.

"Три месеца предизвиквах себе си, защото не съм от жените, които правят първата стъпка. Това беше летвата, която аз надскочих. Три месеца показвах желанието си към този човек, чувствата си, открих се напълно към него. Ако го срещна не бих му казала нищо, аз достатъчно говорих три месеца. За миг не ме накара да почувствам, че той е несигурен", допълва блондинката. 

Но все пак направи едно последно обръщение към него: "Алек ти беше тук, в това студио, и беше много по-различен. Видях един човек, когото не познавам – категорично".  

Дълбоко наранена излезе от това романтично риалити Маги, а се очакваше да е на крилете на любовта./show.blitz.bg

Коментирай