Надежда от "Ергенът" стресна в този ужасяващ вид СНИМКА

Надежда от "Ергенът" стресна в този ужасяващ вид СНИМКА

Надежда от "Ергенът" стресна с вида си в скорошно тв участие в "Преди обед" по bTV. Една от двете финалистки в шоуто се е подложила на серия от пластични операции след излизане от шоуто - или поне така изглежда, а резултатът от тях е покъртителен.

Логично малко след гостуването на блондинката в предаването, профилите й в социалните мрежи бяха залети от негативни коментари заради начина, по който изглежда.

"Толкова беше нежна и хубава! Обезобразила си се с тези интервенции", "За Бога, Нани, кой ти причини това на лицето! Съди го до дупка", гласят само малка част от коментарите.

Надежда видимо е прекалила с филърите, лицето й е подпухнало, устните й са подути от хиалурон, а очите й зашити заради оттоците. И макар да е целила точно обратното, 34-годишната мома изглежда с 10 години по-възрастна след пластиките.

"Явно думите на бившата кандидат-свекърва относно възрастта й доста са я жегнали. За съжаление, днешните жени се заблуждават, че могат да излекуват комплексите си при пластичния хирург", цъкат с език в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай