Жени Джаферович вся раздор в "Игри на волята", зрителите са бесни СНИМКИ

Жени Джаферович вся раздор в "Игри на волята", зрителите са бесни СНИМКИ

Минаха едва няколко епизода от новия сезон на "Игри на волята", а вече е факт е първия раздор сред участниците. Провокира го Жени Джаферович, която си приписа заслуги, което подразни много зрителите.

Участниците в риалити формата бяха подложени на нечовешки изпитания, дълги, уморителни и многокомпонентни битки, а най-шокиращото в тях се оказа 90-килограмов сандък, който състезателите трябваше да пренасят многократно, докато развият въже. Наложи се дори 50-килограмови жени да мъкнат тежкия товар, който бе проблем дори и за най-силните мъже в екипите. В този момент Джаферович се опитваше отстрани да гради лични стратегии.

Ето кой се оказа TikTok-ърът от "Игри на волята" Касим, който реди пъзели за 1 минута СНИМКИ

Поведението на жената на Ваня Джаферович подразни не само съотборниците й, които тя постоянно прекъсва и не им дава думата, но и зрителите пред малките екрани.

"Фифо, моля те, дай да говоря, скастри тя Филип, прекъсваш ме. Трябва да се слушаме и да не избухваме". След дълга битка нейния отбор все пак спечели и водещите похвалиха Филип и Валери, с което Джаферович съвсем не беше съгласна.

Ето я нована Мани в "Игри на волята 4", но много по-секси СНИМКИ 18+

"Бяхте на косъм, каза водещата. Явно косъмът, който спечелих вчера днес проработи", опита да си припише заслугата за победата, но беше срязана от Ралица. "Да ти кажа това предимство отдавна го загубихте".

След разиграните ситуации в социалните мрежи коментарите направо преливаха. "Джаферович не дава на никой дума да каже, егати самочувствието без покритие", гласи една от многото реакции. В други се казва следното:

Секси риалити звезда е първата участничка в "Игри на волята" СНИМКИ 18+

"Джеферович не уважава мнението на съотборниците си! Това, че някой иска да изкаже мнение, много я дразни! Ще си сърба попарата по – нататък!", "В края се опита отново да се изтъкне, че нейното предимство е повлияло на победата, но Ралица я отряза", "Тя няма да достигне средата с това тъпо поведение и със тъпоти си мислите била стратег…", "Това ли е да остане до финал...", "То зрителите я виждат каква е противна…"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Той

Той 09.09.2022 13:28

Джафрата е проста, нагла и недъгава тиня, да си ебава путката майна и тя и оня селтак мъжа и.. КУР за Джаферовите утайки

Там

Там 09.09.2022 13:45

А бе има си покритие жената , другите повече си мълчат , тя предлага стратегии има добър ориентир и аналитичен ум , има и добър изказ . Интелигентна жена е няма спор , а е млада още . Дразни може би защото е известна

ХХХ

ХХХ 09.09.2022 13:51

Много я ебяхме тая като ученичка. Цялото училище се научи на нея!

Иво

Иво 09.09.2022 16:30

Много голямо самочувствие има Джаферович! Много ми е противна! Продукцията ще прави всичко възможно да е добере до края на игрите. Престанете това семейство да го каните навсякъде. Омръзнаха ни вече!

да де

да де 10.09.2022 0:43

тяло на борец, а жена и Ваня на педе

Драган

Драган 10.09.2022 1:17

Да разкаже за сръбските чушки, оня бастун докато риташе на Илиянци, тая ги смучеше по два

Че тази пача

Че тази пача 10.09.2022 1:53

е леко противна - леко противна е. Но не може да се мери по отврат с оная крава волейнолистката. Страшен отврат.

haha

haha 11.09.2022 7:27

Na Kakuv zob sa tez kravi

маке

маке 11.09.2022 9:37

Тъпа грозна и безочлива

Пламен

Пламен 11.09.2022 17:13

ОТВРАТИТЕЛНА,ДОСАДНА,ТЕШКО ЗА ПЛЕМЕТО,ДАНО Я ОТЦЕПЯТ САМА

ПРЕСТАНЕТЕ

ПРЕСТАНЕТЕ 15.09.2022 14:10

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАТРАПВАТЕ ТЕЗИ ЛИЦА -ДЖЕФЕРОВИЧ НАВСЯКЪДЕ! ОТВРАТИТЕЛНА РАБОТА. ТА НЯМА ЛИ ПО -ЗАСЛУЖИЛИ БЪЛГАРИ ИЛИ ВИЕ НЕ СТЕ ТАКИВА?

ПРЕСТАНЕТЕ

ПРЕСТАНЕТЕ 15.09.2022 14:11

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАТРАПВАТЕ ТЕЗИ ЛИЦА -ДЖЕФЕРОВИЧ НАВСЯКЪДЕ! ОТВРАТИТЕЛНА РАБОТА. ТА НЯМА ЛИ ПО -ЗАСЛУЖИЛИ БЪЛГАРИ ИЛИ ВИЕ НЕ СТЕ ТАКИВА?