logo

Як хейт заля Веско от "Игри на волята", обвиниха го, че е...

Як хейт заля Веско от "Игри на волята", обвиниха го, че е...

Веселин Панчев стана 8-ият финалист в екстремното риалити шоу "Игри на волята", но след победата си в елиминационния дуел срещу близначките с няколко приказки той успя да преобърне на 180 градуса симпатиите към себе си.

Разградският секссимвол си показа истинското лице и след поредната словесна схватка с Ана-Мария успя да я унизи по безпрецедентен начин. Мускулестият мачо поиска от крехката оперна певица да му изглади ризата преди вечеря и цяла вечер да се обръща към него с "Г-н Панчев"!

Юлиян от "Игри на волята" израснал в пълна мизерия! СНИМКИ

Поведението на Веселин веднага бе определено като "примитивно", "байганьовско", "жалко" и "комплексарско" в мрежата, а коментарите по негов адрес се изсипаха като мощна лавина.

Нелина купонясва със Сърчаджиева и екипа на "Игри на волята" ВИДЕО

"Не понасям Ана Мария, но този е абсолютен див селяндур. За кого се мисли???", гласи един от многото гневни коментари по адрес на Панчев. А в друг се казва: "Този се самозабрави! Господин, какъв господин си ти с това просташко държане? Въздух под налягяне. Късмет извади, че близначката не може да ходи по греда. С такива мъже, България загива!"

"Този Веско е типичен Бай Ганьо! За пореден път доказа колко е жалък! Нищо мъжко няма в него! Нещастен човек!"

Венцислава от "Игри на волята" с шокиращо тайно минало... СНИМКИ

На сходно мнение се оказаха и елиминираните близначки от формата Елена и Стефания, които бяха гости в студиото веднага след края на епизода, който се оказа последен за тях в "Игри на волята".

Колоритните блондинки не спряха да иронизират случващото се между участниците в племената, а импровизираното им шоу предизвика фурор в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай