logo

Венцислава от "Игри на волята" с шокиращо тайно минало... СНИМКИ

Венцислава от "Игри на волята" с шокиращо тайно минало... СНИМКИ

Един от най-уравновесените психически играчи в "Игри на волята" - военнослужещата Венцислава, се оказа доста скрита лимонка, поне по отношение на личния си свят.

Атлетичната брюнетка, която доскоро защитаваше знамето на Прабългарите, не винаги е била толкова съразмерна в килограмите, за мускули да не говорим... И дори не е смеела да си помисли за здрава психика.

Снимки само отпреди няколко години показват Венцислава в светлина, с която тя със сигурност не се гордее толкова, колкото го прави към себе си с днешна дата.

Прабългарите изчезнаха като племе от "Игри на волята"

Само преди 2 години военнослужещата е тежала над 80 кг., била е доста трудно подвижна, с изразени паласки около корема и бузесто лице, пише "Галерия". Проблемите с наднорменото тегло на варненката били с дълга давност, но както добре се вижда - вече са в миналото й.

Близки до Венцислава разкриват, че навремето тя е страдала от хранително разстройство, което довело до проблемите с теглото. Венци опитвала да отслабне по всевъзможни начини, като била на прага на булимията.

Женско царство в "Игри на волята" и опит за... СНИМКИ

Започнала насила да повръща храната, за да не пълнее, водила и жестоки диети, след които обаче отново си връщала в изходна позиция.

Брюнетката се взима в ръце през 2017-та, когато започва редовни тренировки във фитнес залата с персонален треньор, спазва хранителен режим и изгражда постоянство, с което успява да смъкне над 20 кг за 1 година.

В "Игри на волята" пак стана страшно, валят крясъци и закани от... СНИМКИ

Венцислава е майка на две момчета. Увлича се по картинга и моторите и се записва в "Игри на волята", за да изпита силата на духа си./show.blitz.bg

 

Коментирай