Хлебарят Чавдар направо съсипа Хепи Ванче във "Фермата", нарече я... СНИМКИ

Хлебарят Чавдар направо съсипа Хепи Ванче във "Фермата", нарече я... СНИМКИ

Месец след старта на "Фермата" маските паднаха, а риалити героите започнаха да бълват огън и жупел зад гърбовете си. Един от ветераните във "Фермата" - хлебарят, патриот и многодетен баща Чардар, изсипа жестоки думи по адрес на Хепи Ванче, победителката в шестия сезон на предаването, която старателно гради позитивен имижд.

Участникът се разлюти на вечно усмихнатата и бъбрива Ваня, която от години обикаля света като стюардеса на яхта, но, въпреки че вече е на 38, все не си намира половинка.

Дидо напусна "Фермата" след падане и жесток удар в гърба СНИМКИ 

"Не я харесвам. На тази възраст - скитница без семейство! Не се намери за нея мъж на тая планета! Ваня е абсолютен, професионален егоист - работи за гъ*а си, живее за себе си, не я интересува абсолютно нищо друго, освен да си прави кефа. За нея отговорности няма", отсече Чавдар, раздразнен и от липсата на работен ентусиазъм у Ваня. Към него веднага се присъедини женомразец № 1 във "Фермата", автотенекеджията Гечо. "Кукувица гнездо не мъти", обобщи той.

Ваня Джаферович прати уред за мъчение във "Фермата" СНИМКИ

Масло в огъня добави и рускинята Альона, която също не понася Хепи Ванче. "За мен тя не може да е победител във "Фермата" - не може да готви, не може да се занимава с животните, постоянно минава между капките със своите "бля-бля" и разкази как е обиколила света", заяви блондинката.

Както Альона, така и Чавдар, са бесни на Ваня, защото напусна отбора им "Стари герои", в който влизат победители и легенди от предишни сезони, и отиде в конкурентния "Нови надежди". Яхтената стюардеса предприе маневрата заради подмятанията на рускинята, че играе в комбина с приключенеца Митко Гуспата и двамата взаимно си пазят гърбовете./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 04.10.2022 10:45

Хепи ванче иска хлебарят да и меси ЦОЦИТЕ.

........па

........па 04.10.2022 11:04

Всеки сам си избира как да живее/ако не пречи на другите/ нито Чавдар нито който и да било друг няма право да го вкарва в собствените си коловози и виждания.

алоооо

алоооо 04.10.2022 17:03

Бе къв си ти че даваш тон в живота на хората бе?Всеки ще си живее както намира за добре.Ванчето е права.Що трябва да търпи някой нехранимайко,да й къса нервите,да го пере,глади и още куп задължения.

Любо

Любо 04.10.2022 17:09

Прав е човека . Света няма нужда от подобни егоистки и меркантилни про-ститутки.

Лелка

Лелка 04.10.2022 17:33

Какво и е хепи на Ванчето - нагаждачеста усмихнатост, но хапе като змия. Тя мисли, че се е спасила като смени отбора - ха ха. В случая се получи "От трън на глог". Скоро, ама много скоро и в този отбор няма да й изнася.

Минко

Минко 04.10.2022 17:34

Напълно права е ВанчИтУ! Колко зле трябва да е един мъж, за да изтърпи подобно мекотело?! Нека си обикаля света и ръси навсякъде от безграничната си тъпота! Не е лоша като човек, но такъв плазмодий е труден за понасяне!

Деронни.

Деронни. 05.10.2022 9:10

Еленка Колива, самотна ЯЛОВИЦА на зряла възраст, психично страдание на една платена жрица на майонезата и тромпета!!!

Митко милиционера - популист.

Митко милиционера - популист. 05.10.2022 10:04

Гепи - Ванче или Хепи - Канче, нагласената победителка е стара, самотна, саможива и безплодна коза по-тъпа и от Гупсата- молиционерът! А Митю е рядко прост популист, абониран за масовките на опусумите.

Стрелеца

Стрелеца 05.10.2022 12:22

Струва ми се по добре този формат Фермата да не съществува повече с техните стари и нови звезди.Пълен провал е този формат заедно с водещите

Бай Ху

Бай Ху 05.10.2022 19:15

Хепи ванче е мноо яга пудга.