Дидо напусна "Фермата" след падане и жесток удар в гърба СНИМКИ

Дидо напусна "Фермата" след падане и жесток удар в гърба СНИМКИ

Вокалистът на „Д2“ Дидо се раздели с мечтата си отново да спечели 100 000 лева от "Фермата". Музикантът, който стана шампион в четвъртия сезон на предаването, беше отстранен от Радо, капитана на баскетболния Локо София и един от най-силните мъже в тазгодишното риалити.

„Опонентът ми е спортист, дисциплиниран, с повече хъс, по-млад и по-издръжлив. Истината е, че е страхотен играч и просто си ме опатка“, заяви с усмивка рокаджията преди да си тръгне.

Дидо и Радо направиха не просто битка, а истинско шоу, като стовариха бомба от адреналин, тестостерон и мъжка амбиция на Арената. Дидо падна от движеща се каруца още в първите минути и жестоко удари гърба си върху дървените релси, но въпреки болката продължи напред. Музикантът показа страхотна мощ и издръжливост и при цепенето на талпи.

Опонентът му обаче демонстрира по-голяма точност и смайваща скорост при рязането на летви. Радо се оказа по-концентриран и хитър и при дърпането на въже, принуди опонента си няколко пъти да загуби баланс и, в крайна сметка, го отстрани от „Фермата“ с 11 на 4 в един от най-зрелищните дуели за всички осем сезона./show.blitz.bg

Коментирай

ТКЗС "Иван и Андрей"

ТКЗС "Иван и Андрей" 03.10.2022 22:07

Никой не се интересува от текезесето на Иван и Андрей. Иван и Андрей трябва да направят реформи в текезесето си и да го превърнат в Аграрно-промишлен комплекс.

........па

........па 04.10.2022 11:05

Дано напусне завинаги и Д2 защото развали прекрасното звучене на групата с мученето си.