Ваня Джаферович прати уред за мъчение във "Фермата" СНИМКА

Ваня Джаферович прати уред за мъчение във "Фермата" СНИМКА

Риалити героите във "Фермата" получиха неочакван подарък от Ваня Джаферович, но вместо да ги зарадва, армаганът ги сдуха. Бившият футболист изпрати в стопанството велоергометър, който да бъде използван за наказание на един от играчите - Митко Гуспата, който тази седмица беше обявен за най-безполезен участник и, според правилата, трябваше да бъде санкциониран.

Бившият полицай и настоящ приключенец беше задължен да върти педалите 50 километра без да спира нито за секунда при много високо ниво на трудност. В случай, че си позволеше дори кратка почивка, Гуспата трябваше да започне от нулата.

След близо два часа върху велоергометъра, плувнал в пот и проклинащ както съдбата си, така и продукцията, Гуспата „финишира“. През цялото време той не каза лоша дума за Ваня Джаферович, който му е приятел извън риалитито, но се закани на водещия Иван Христов, който лично го настани върху уреда за мъчения.

"Заради тая малка остра седалка сега не мога да си седя на д-то", проплака Гуспата в края на тура, слизайки със сетни сили от велоергометъра./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 01.10.2022 12:36

Повдига ми се вече от семейството на Джафките.Навсякъде се бутат.

kravar

kravar 01.10.2022 13:20

LAINAR OBMAZAN S DIARIQ !

Batio

Batio 01.10.2022 19:19

Тия Джафери да ги отпереш и двамцата

Ха ха ха

Ха ха ха 02.10.2022 10:00

Какъв е Джаверович че се меси във фермата аман от тях

Лили

Лили 02.10.2022 15:08

Ох,пък този вече не мога да го понасям както и жена ми.Навсякъде се навират само и само за пари.Противни същества.Ужас!

Лили

Лили 02.10.2022 15:11

Като какъв се изявява пък този, непрекъснато се бута навсякъде.И жена му е толкова противна,нагла не мога да я гледам

Алито от София

Алито от София 03.10.2022 9:46

Може ли без тези нагли едни и същи,, звезди", нямат спирачки, добре че поне има хубав мотор маникюриската с малките очички, но пък за сметка на това слон да стъпи върху тях ще се хлъзне и ще падне, и този побойника, къде скочи да бие онова момиче в ефир Николас от бтв