Хепи Ванче призна всичко за "Фермата" и как е... СНИМКА

Хепи Ванче призна всичко за "Фермата" и как е... СНИМКА

Настоящият седми сезон на "Фермата" вече навлиза в решаваща фаза и личностните конфликти между участниците в стопанството стават все по-изразени и остри. Именно към това разделение в лагерите се връща сега в спомените си и миналогодишната победителка Ваня Илиева - Хепи Ванче.

"И ми е много мъчно, че тези хора се разделиха по този начин", заявява вечно усмихнатата пътешественичка, която превъртайки лентата назад при своето участие във "Фермата", се сеща, че и тогава се е стигало до крайности и враждуващи групички.

Ето за какво Хепи Ванче похарчи наградата от "Фермата" СНИМКИ

Хепи Ванче е фен на стратегиите, но въпреки това е категорична, че всеки сам решава как да играе, но и не трябва стратегията да включва личностни нападки и обиди. "Идеята е, играейки играта, да не навлизаш прекалено много в личното пространство на другия", добавя още тя в профила си в социалните мрежи, където всяка седмица коментира случващото се във формата и отговаря на въпросите на последователите си.

Хепи Ванче показа мъжа! Щял да й купи къща в Уругвай и... СНИМКА

За свои фаворити в настоящия сезон брюнетката посочи Лора, Любо, Пламен и Кирил. "Много харесвам Лорчето, защото мисля, че тя хем е силничка, хем такава добричка към всички, загрижена е, не влиза в разправии. Любо също ми харесва и смятам, че той има шансове да стигне до финала. До момента това, което Пламен показва, също по някакъв начин не ми е станал неприятен. Харесва ми – той е един такъв спокоен, уравновесен. Много готино, спокойно говори. Мисля, че и Киро е много интересна личност вътре".

Колкото до романтичните линии в стопанството, Хепи Ванче пояснява от личен опит, че "сценарий няма", защото "Няма как да направиш сценарий за нещо такова. Ти може да имаш някакви предположения… Те имат някакви очаквания, обаче нищо не е по сценарий.. И там, както казвам, емоциите и динамиката са на толкова по-интензивно ниво, че там за един ден могат да се случат толкова много неща, колкото навън за една седмица. И в крайна сметка ти си изолиран. Това са млади, красиви хора, напълно нормално е да се случват тези неща".

Големият победител във "Фермата" Хепи Ванче: Пуснах котва, готова съм за семейство!

Съветите, които Ваня дава на останалите участници, са два: "Тази емоция да я изживеят наистина на макс, да спрат да се карат, да спрат да търсят под вола теле за абсолютни глупости, да се заяждат. Наистина, както песента с лимоните, да намират положителното нещо. И второ, като ходят на тази арена, да вземат да ходят с хъс на нея".

Самата тя много се е страхувала от арената миналата година, но колкото по-често се е изправяла на двубои, толкова повече е осъзнала, че арената я прави по-силна: "Тази арена те връща обратно в играта!"./show.blitz.bg

Коментирай

Ънхепи Ванче

Ънхепи Ванче 22.11.2021 14:17

Какъв житейски опит има, че тръгнала да дава съвети? Емоционално откачалка!!!

Гурубляне

Гурубляне 22.11.2021 15:38

Майка ви да еба, че сте прости да четете глупости!

Болшивек

Болшивек 22.11.2021 15:40

Тъпи ли сте наистина или сте си такива по рождение? Никой, ама никой, не го интересува тази лекомислена срамна жена!

Димо Падалски - 17-кратен от "Минута е много"

Димо Падалски - 17-кратен от "Минута е много" 22.11.2021 20:51

Тази е поредното доказателство, че ако желаят, продуцентите на дадено "риалити" могат да нагласят и магаре за победител.

абе,

абе, 22.11.2021 23:22

Ванче,ако беше в този сезон лично на свой гръб щеше да усетиш колко "интересен"човек е Киро както го усеща твоята съименичка.И теб нямаше да те подминат с психическата си агресия двамата с Ивайло.

Ха ха

Ха ха 23.11.2021 7:03

Ванче, хапят та мухите! Купи си "Мухозол"!