Ето за какво Хепи Ванче похарчи наградата от "Фермата" СНИМКИ

Ето за какво Хепи Ванче похарчи наградата от "Фермата" СНИМКИ

Вечно усмихнатата Хепи Ванче, която спечели голямата награда в последния сезон на "Фермата", изхарчи парите от шоуто и от няколко дни е на нова работа - като част от екипажа на луксозна лодка.

Ваня се е хванала на работа, защото явно е попривършила парите, с които така и не успя да си купи мечтаната гарсониерка, тъй като 90 000 лева не стигат за малко жилище в столицата. Затова и след спечелването на наградата, момата се оплака, че парите са малко и от шоуто трябва да помислят да ги увеличат.

Големият победител във "Фермата" Хепи Ванче: Пуснах котва, готова съм за семейство!

"Океанът ми липсваше и приех ангажимента, за да си начешам крастата. Но всъщност много малко време ми трябваше, за да осъзная, че не ми липсва толкова морето, колкото България. Тези, които си мислят, че работата на яхта е само шампанско и мечти, са в голяма грешка", призна Илиева под свежи снимки от новата си работа и допълни колко е тежка професията й. Разбира се, сумата, която получава срещу труда си също не е малка, но риалити героинята предпочита да говори само за трудностите, пише "Хотарена".

Хепи Ванче показа мъжа! Щял да й купи къща в Уругвай и... СНИМКА

Мечтата на "фермерката" да започне работа в телевизия не се осъществи и тя е доста разочарована, въпреки че тя на няколко пъти е намеквала, че има това желание. "Много искам да работя в телевизия. Мога да плямпам без да спирам доста дълго време, нали такива хора се търсят за водещи", беше казала в ефира на bTV неотдавна Ваня./show.blitz.bg

 

Коментирай

Тони

Тони 13.09.2021 20:56

Колко си заблудена!

Офсзгз

Офсзгз 14.09.2021 2:34

Ни мойш извади селото от Хепито ... желая и още 100 пъти по 100 000 да спечели и да е щастлива, ама нейсе, ненасита ...

Въй, въй...

Въй, въй... 14.09.2021 6:36

Хапен зи мухен :)

Кпсс

Кпсс 14.09.2021 12:23

Ба.х.ти м.ршата гнусна е тая........

Нина

Нина 14.09.2021 14:24

Аз не мога да разбера, тази мома, за какво реве? Професията й е адски интересна(със сигурност е трудно), пътува по света, среща се с нови хора... Какво иска? Да живее в панделка със заплата от 650 лв и всеки ден на работа???? Някои хора, не оценяват какво имат!

уфффф,

уфффф, 14.09.2021 16:30

туй щуравото ще хване всякаква работа, а не ония сестри лианини. Те .уй хващат - работа не хващат.