Хепи Ванче показа мъжа! Щял да й купи къща в Уругвай и... СНИМКА

Хепи Ванче показа мъжа! Щял да й купи къща в Уругвай и... СНИМКА

Победителката от последния сезон на "Фермата" Хепи Ванче се ядоса много на новините, че прахосва наградата от формата на екзотична почивка в Доминикана. 

Бившата фермерка изригна гневно в социалните мрежи и реши да сътвори нова скандална новина, показвайки мъжа до себе си, който щял да покрие всичките й разходи по време на почивката. Обещал й също да й купи вила в Доминика и още една в Уругвай. 

Хепи Ванче от "Фермата" претърпя ужасен инцидент в планината СНИМКА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vanya ilieva (@vanny_ilva)

"Хепи Ванче си намери мъж, който ще покрие разноските на нея и приятелките и в Доминикана. Така, тя няма да профука наградата от Фермата. Бизнесменът от Уругвай е толкова влюбен, че обеща да купи на Хепи Ванче гарсониерка с огромна тераса в България, една в Доминикана и къща на плажа в Пунта Дел Есте в Уругвай. Все още нямаме новини кога ще бъде сватбата", шегува се победителката от "Фермата".

"Пътувах си преди Фермата, ще продължавам да пътувам и след това .... С пари или без пари... Важното е да сме здрави и Хепи", категорична е Хепи Ванче, която колкото и да се прави на ядосана, всъщност от отдавна иска да попадне в полезрението на родния шоубизнес./show.blitz.bg

Коментирай

Пиянка Джофра

Пиянка Джофра 21.04.2021 14:33

Супер гадже !!! Натръшкала го е яко!!!! Смукала му е захарната пръчка до забрава!!!

бат кольо

бат кольо 22.04.2021 0:18

а честито на младите а кум ще е малък тошко