Хепи Ванче на мокро парти с петима мъже СНИМКИ

Хепи Ванче на мокро парти с петима мъже СНИМКИ

Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото щастие във "Фермата". Победителката в петото издание на риалитито, която от години се жалва, че не може да си намери мъж, се развихри на мокро парти с петима атлетични, татуирани участници в новия сезон.

Облечена в розов бански, 38-годишната яхтена стюардеса се качи на лодка с хандбалиста Калин, баскетболиста Радо, полицая Евгени, диетолога Влад и агронома Иван, и се пусна по водите на язовир Диканя.

Боб с рози взриви стомасите във "Фермата", експлозията не закъсня СНИМКИ

Ваня и съфермерите й от отбор „Нови надежди“ свалиха дрехите и вдигнаха воден купон, за да отпразнуват триумфа на своя тим в тежката седмична битка.

Хлебарят Чавдар направо съсипа Хепи Ванче във "Фермата", нарече я... СНИМКИ

Яхтената стюардеса и агрономът Иван извоюваха победата в изпитание срещу конкурентите си от отбор „Стари герои“, гимнастичката Валерия и приключенеца Митко Гуспата. За награда те получиха лодка и веднага я вкараха в употреба. Вечерта на участниците, които от месец карат на хляб и боб, завърши с пир. Всички те лакомо ядоха раци, който успяха да уловят в язовира./show.blitz.bg

Коментирай

Тази

Тази 06.10.2022 9:20

е Грозно Ванче.

Уя с двете макари - щърби

Уя с двете макари - щърби 06.10.2022 9:31

Грозно е само за претенциозни и такива дето се надценяват. Погледнете си сурата в огледалото и шкимбити, дето ви висят от паласките. Всяка е хубава, стига да дава. Трябва редовно да се олабва жилата и да се празни, кът спринцовка - цър,.. цър.... цъъъъъъъъррррррр....

Бай Ху

Бай Ху 06.10.2022 9:46

Уау, имАло е ганг банг.

Bozgo

Bozgo 07.10.2022 5:16

Блиц, неграмотници, кога ще се научите къде се пише "й" в думите?

Джиджи

Джиджи 08.10.2022 0:35

Пръснаха гъзА на ванчиту?

Пепи

Пепи 08.10.2022 16:52

Тези,,мъжлета са и скъсали всичките аносни мускули на тая селска пръчка ще ходи да ака като самосвал ,3 цола отвор .има от зад.