Войната между Мони и Габи в "Ергенът" се пренесе и навън... СНИМКИ

Войната между Мони и Габи в "Ергенът" се пренесе и навън... СНИМКИ

Словесната война между Габриела Бланко и Мони Зенгинер от "Ергенът" продължава с пълна сила. И по всичко изглежда, че скоро няма да затихне. А какво делят двете, освен самочувствие, разберете в следващите редове.

Макар бели-денс танцьорката да напусна шоуто, тя продължава да сипе огън и жупел по своя враг № 1 в "Ергенът". Наскоро даже Мони сподели, че Габи Бланко се храни от "злоба, вулгаризъм и пошлост".

"Ергенът" Евгени обясни защо не даде роза на Мони

На този фон Зенгинер печели хиляди нови последователи, а и достатъчно положителни коментари в социалните мрежи. Само че за нея не липсват и доста негативни коментари, така наречения хейт.

В същото време обаче, потребителите, освен нажежени реакции в мрежата, вече пускат и малко по-различни коментари, защото започнаха да виждат Бланко от забавната ѝ страна. Поне това става ясно от последните епизоди на риалити формата на bTV. Точно пиперливите шеги обаче, станаха повод за някои противоречия.

Хейтър смаза "Ергенът" Евгени: Избръсни се, като клошар си, той отвърна със.. ВИДЕО

"Габриела е едно озлобено, ощетено, осакатено и неудовлетворено от живота момиче. Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост и тук нямам предвид професионалната ѝ сфера, която е публично достояние, а енергията, която ѝ е нужна, за да се почувства по-малко нещастна. Изпитвам истинско съжаление както към нея, така и към семейството ѝ", споделя Мони в скорошно интервю. И е категорична, че завистта е най-висшата форма на възхищение, макар да е изтощително за самата нея./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 25.03.2023 13:00

Тези са двете са от един дол дренки.Този на пошлостта,вулгарността и обезобразяването от ранни години.Напразно погубена младост.

Габи

Габи 25.03.2023 13:50

Оставете външня вид на Габи, всеки има право да си харчи парите както иска, Габи е забавна, интересна и с чувство за хумор, ако не беше, отдавна да е вън от предаването. Защо няма коментар за участничките с вежди говежди и вещерски, обезобразили се завинаги?

ДОЛНА ИЗМЕТ

ДОЛНА ИЗМЕТ 26.03.2023 6:52

Две разпоретини, които са още малки, но един ден ще пораснат и ще станат много големи разпоретини и още по-големи боклуци, отколкото са сега.

А в гАзЪ боли ли?

А в гАзЪ боли ли? 26.03.2023 7:03

А едното малко курве защо има пуДка на устата?