Хейтър смаза "Ергенът" Евгени: Избръсни се, като клошар си, той отвърна със... ВИДЕО

Хейтър смаза "Ергенът" Евгени: Избръсни се, като клошар си, той отвърна със... ВИДЕО

Новият най-желан тв ерген провокира вълна от хейтърски коментари в социалните мрежи за нула време. Първият, Виктор Стоянов, също не бе подминат от негативни изказваня, но тези, които сега стигнаха Евгени Генчев, са направо потресаващи.

Световноизвестният пианист е познат на мнозина, но в артистичната му светлина, а не в тази на сваляч. Шоуто обаче го показва и в тази роля, но все още има хора, които не всички са очаровани от избора.

Наско Колев към участничка от "Ергенът": Не се възпроизвеждай, моля те! СНИМКА

Докато едни критикуват Евгени за неговите решения и поведение във формата, други са по-съсредоточени във визията му - в буйната коса и брадата, които се оказа дразнители за мнозина.

Наскоро Евгени публикува свое видео, в което е гол до кръста, а в клипчето се вижда как той тренира през летните месеци, когато залага на стрийт фитнес и собствено тегло. Видно е, че Ергенът е в топ форма, която видяхме и в един от епизодите на шоуто. 

"Ергенът" Евгени поряза Елена и даде последната роза на... СНИМКА

"Нямам търпение да започна да тренирам отново навън. Пролетта е зад ъгъла и изглежда, че няма да чакам твърде дълго", пише Генчев към видеото, в което показва част от тренировката си на открито. 

В коментарите обаче, хейтъри критикуват именно косата, брадата и неизбръснатите подмишници на Евгени.

"Като клошар си, ти май думата бръснене не си я чувал?", пише разбеснял се потребител, а Евгени му отговаря със смеещо се емоджи. "Обръсни подмишничките", "Единственото нещо, което ме дразни, е тази дълга коса. Моля те, махни я", пише друг потребител, а Евгени му отвръща: "Нула номер ли?"/show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 25.03.2023 9:59

"Световно известен пианист..."!Обстановката в Бг-то предполага почти 90% изкукуригване на населението и!Пошлото,просташкото,се представя като прекарасно.Благоприличието е непозната дума,неприятно действие!Лудия и зелника...

Ами,

Ами, 25.03.2023 12:56

Има нечистоплътна визия с тези космарлаци по главата и лицето.Като близкоизточен мигрант заловен на магистрала Тракия е.Само ергенките задължени по сценарии го харесват така.