"Ергенът" Евгени обясни защо не даде роза на Мони

"Ергенът" Евгени обясни защо не даде роза на Мони

Напускането на екзотичната танцьорка Мони Зенгинер бе неочаквано не само за зрителите, но и за останалите участнички във формата, въпреки че някои от тях със сигурност само това и са чакали. Зенгинер провокираше немалко неприязън към себе си от конкретни свои опонентки.

Най-близките й приятелки във формата обаче, проляха няколко сълзи, когато стана ясно, че именно тя е следващата, която напуска лукса и екзотиката, както и възможността да спечели сърцето на Евгени. В снощния епизод обаче, Евгени все пак забеляза, че на Пам продължава да ѝ е кофти, че Мони си е тръгнала, и реши да се обоснове за решението си да не даде роза на приятелката ѝ.

Мони Зенгинер срина със земята Евгени Генчев: С него не мога да...

"Видях, че малко се разстрои на последната церемония, защото с Мони бяхте близки. За мен беше важно да водя комуникация с нея, но останах с усещането, че просто тя не води до никъде", откровен бе Генчев за изненадващото си решение.

"Не беше длъжен да се обясняваш за това и по принцип не желая да обсъждаме други жени, когато сме насаме", отвърна с усмивка XXL моделката, след което между двамата последва прегръдка.

Брутална истина за Мони от "Ергенът" отврати мрежата СНИМКИ

За разлика от Пам обаче, изявените опонентки на Мони – Габи и Елисавета, са на върха на щастието. Двете дори започнаха ентусиазирано да нищят приятелството на Айлин и Валерия, което е поставено на изпитание, след като Евгени засвидетелства интерес и към двете им.

"Няма как да са уж най-добри приятелки, пък и двете да го мляскат", категорични са те./show.blitz.bg

Коментирай

Помия

Помия 16.03.2023 15:54

Рядко гнусно предаване. Чудя се разни феминистки НПО-та за глупости крякат до небето, а тая гавра с женското достойнство в тоя харем, си я преглъщат, явно всичко е до парата.

ха ха Хо

ха ха Хо 17.03.2023 18:52

По-ясен сигнал към Пам,че изобщо не се интересува от нея е да и обяснява за друга участничка.