logo

Вижте какво ще направи победителката от "Фермата" 2019 Веселка с голямата награда!

Вижте какво ще направи победителката от "Фермата" 2019 Веселка с голямата награда!

Победителката в последния сезон на "Фермата" Веселка Маринова е на път да сбъдне една от най-големите си мечти благодарение на усилията си на финала на състезанието и спечелването на голямата награда от 100 000 лв.

Мнозина побързаха да разпределят вместо нея спечелените пари, а Веселка все още не беше видяла и лев от тях. Пред 23-годишното момиче от село Борима, което стана и първата жена победител във формата, се разкри един съвършено непознат свят, в който вниманието и често нездравословното любопитство вземат връх.

Големият победител от "Фермата" 2019 Веселка: Винаги слушам вътрешния си глас!

"На никого не съм споделяла нищо, свързано с голямата награда от "Фермата". И не съм направила все още нищо с нея, тъй като съвсем наскоро ми я преведоха", сподели пред нас чаровната Веселка, която изобщо няма намерение да променя начина си на живот, а само да обогати възможностите си да се труди.

Селянка размаза гражданка на арената във "Фермата"

Голямата мечта на Веселка е да създаде по-добри условия за живот на конете си, които са и нейната голяма любов, и вероятно това ще е една от първите й по-големи инвестиции. Както знаем тя е майка на 3 деца, така че голяма част от спечелените пари Веселка ще задели и за образованието и удобството на своите наследници.

Още с влизането си във "Фермата" пък чаровната брюнетка сподели и за още едно свое желание - да има собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив./show.blitz.bg

Коментирай

......

...... 19.02.2020 10:31

ма баща и много црън бе))))ама с кастюм)))ь

Мартин

Мартин 20.02.2020 10:14

Голямата награда от 100 000.... Преди 10г. бяха много,сега докато се завъртиш насам натам и се изпарили.

dedal

dedal 21.02.2020 14:06

Ми добре е решила да се погрижи за конете. Иначе ще вземе да издои още някой пръч и да и станат 4 деца.