Вижте как е изглеждал Сами Хоссни преди да се превърне в секссимвол СНИМКА

Вижте как е изглеждал Сами Хоссни преди да се превърне в секссимвол СНИМКА

Риалити звездата от "Фермата" Сами Хоссни буди възхищение със своето перфектно телосложение. Вечно усмихнатият Сами непрекъснато пуска мотивиращи видеа и снимки, с които се надява да вдъхне увереност на млади момчета и да последват примера му. 

И той най-добре знае как се постигат такива резултати, тъй като преди не е бил такъв. Като доста хилаво дете се славел преди години, но в един момент е осъзнал, че иска да харесва образа си в огледалото и се е захванал сериозно в постигането на тази цел. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Hossny (@samihossny)

Сами Хоссни изобличи страшна шашма на Джулиана Гани, а тя се закани да го съди

"Свалянето и качването на килограми е въпрос на адаптация. И за да преминеш през този процес, тялото ти трябва да е под някаква форма на стрес. Tова е единственият начин да се промениш към по - добро. Но добрата новина е, че можеш да го направиш. Можеш да постигнеш ВСИЧКО. КОЕТО. ПОЖЕЛАЕШ. Магията се крие в постоянството", надъхва той в социалните мрежи. 

Без скрупули и излишна суета, Сами показа как е изглеждал преди осъзнаването за нещо по-добро. Снимките нахъсват младите момчета, които тайно си мечтаят да бъдат като мускулестите мъжаги, но не не вярват в собствените си способности. Като за начало, на Инстаграм профила на Сами има много тренировки в домашни условия, с които може да започне всеки да сбъдва мечтата си./show.blitz.bg

Коментирай