Сами Хоссни изобличи страшна шашма на Джулиана Гани, а тя се закани да го съди

Сами Хоссни изобличи страшна шашма на Джулиана Гани, а тя се закани да го съди

Най-новият скандал в родната онлайн действителност, е този между инфлуенсърите Сами Хоссни и Джулиана Гани. Спорът между двамата се породи, след като Сами публикува свое видео в Инстаграм, в което показва как реагира на друго такова на Джулиана. Във видеото на Джулката се представя чай, с чиято помощ се отслабва. 

Сами казва, че "няма чай, който да стопи излишните мазнини". Той споделя, че има един начин да се стопят мазнините, а това става само с калолиен дефицит, допълва още Хоссни.

"Ядеш по-малко, изразходваш повече и тялото се освобождава от излишните мазнини". Инструкторът казва, че за пореден път е попаднал на видео, което подвеждало хората да си купуват продукти, които магически ще ги променят. "Дразня се, когато хора с много последователи в Инстаграм дават лош пример", казва Сами, визирайки Джулиана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Hossny (@samihossny)

Сами споделя, че трябва да помогнем на хората, които са обезверени, че не могат да отслабнат. Да им бъде обяснено, че свалянето на килограми става чрез калориен дефицит, подчертава още Хоссни. 

"Да пиеш нещо за да отслабнеш, е като да харчиш за да спестиш. Искате да отслабнете? Можете да го направите безплатно, като намалите калорийния си прием", пише към видеото си с реакцията Сами Хоссни, който е категоричен, че отслабването става с движение и намален прием на калории. Под видеото е пълно с десетки коментари, подкрепящи тезата на Сами Хоссни.

Същото обаче важи за подкрепящите Джулиана Гани, която не остави видеото без коментар. "Мисля, че като Ричард Величков има достатъчно вече индивиди, които за съжаление доста са огладнели. Ако не правят своите режими, или не тренират някой човек... няма да имат с какво да се хранят. Ето защо те оплюват мен и чая, който наистина е помогнал на самата мен, но и на много други хора" казва Гани и допълва, че не за първи път някой се опитвал да трупа популярност на неин гръб. 

"Доста се ядосах, защото се говори за моя имидж. Как бих заложила своето име, името на семейството си, името на детето си с някакви фалшиви продукти", споделя още Джулиана и казва, че тя рекламира само здравословни продукти. "Този, който оплю чая и моето име, ще бъде съден и ще му се иска публично извинение", категорична е Гани и се закани, че Хосни "ще си понесе последствията".

В последвалите сторита Джулката сподели десетки коментари и лични съобщения на хора, които са ѝ писали веднага, след като са изгледали всичко по-рано. Те споделят, че са много доволни от въпросната напитка и ще продължат да я приемат.

Малко по-късон се включи и Илиян, за да защити своята половинка. Той и Джулката благодарят много на всички, изпратили подкрепата си за тях. Той допълва, че лесно може да се види в кои аптеки и био магазини се предлага напитката за отслабване. "В подобни обекти няма как да пробиеш и продаваш без всички необходими сертификати за качество и контрол на продуктите", споделя още на стори Илиян, който е в компанията на нежната си половинка./show.blitz.bg

 

Коментирай

Eдна

Eдна 19.01.2021 12:43

Браво, Сами! Точно така!

hubava raota

hubava raota 19.01.2021 13:09

ama ...

Давай САМИ

Давай САМИ 20.01.2021 1:41

Бой по фалшивия "магически чай за отслабване". Джугани да го духа - тръгнала да продава чай от лайкучка на будалите - все пак такива има много в БГ.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 20.01.2021 16:44

Тая какъв вампир е само, дори и слаба не става. Дядо Шишарко такива кикимори не ще!

........па

........па 20.01.2021 19:13

Има оФци който вярват на тъпотииите на Джулка Фасулка която си едно ГМО.А пластмасата заплашва живота на планетата.Нека и пият чай които с който ще си останат дебели и може да застраши здравето им,а тя ще си прибира пари от глупостта им.