logo

Вергов плаши Фики! Закани се да му...

Вергов плаши Фики! Закани се да му...

Последният сезон на "Като две капки вода" е изтъкан от скандали и нервни изблици на жури, водещи и участници. Този път в основата стоят Юлиан Вергов и фолк звездата Фики Стораро. 

Актьорът печели все повече симпатии с острото си чувство за хумор и прямостта, с която назовава нещата с истинските им имена. И бързо скастри Фики за нещо, което се е случило между тях по коридорите зад кулисите на шоуто. 

Фики се обясни в любов на тази жена, а баща му... СНИМКА

"Ако още един път, като се видим отзад по коридорите и се обърнеш към мен с г-н Вергов, ще ти ударя колата", закани за звездата от "Отдел издирване" на сина на Тони Стораро. Вергов тактично напомни, че по време на миналия сезон, в който Фики спечели формата, на паркинга Хилда се блъсна в неговия скъп автомобил. 

Фики Стораро: Превъплъщението ми в Дони беше най-емоционално

Фики се представя като изключително възпитано момче и към всички в предаването се обръща с "Господин/жа" и фамилията на съответния човек. Явно това дразни Вергов и отправи доста сериозно закана към Фики, макар и с чувство на хумор. Предстои да видим дали фолк звездата ще си вземе поука и как ще продължи да се обръща към точно този член от журито.

Шоуто "Като две капки вода" приключва на 24 май, а във финалната четворка към момента попадат Фики, Михаела Маринова, Милица Гладнишка и Рафи. Зрителският вот винаги досега печели Фики и е твърде вероятно именно той да грабне наградата за втори път. В последния лайф той влезе в образа на своя баща и обичаната Йорданка Христова, които преди 14 години представиха песента "Прости"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Знайко

Знайко 12.05.2021 9:28

Теми ли нямате??? Фикрет...

Колегата

Колегата 12.05.2021 18:31

Той човека го каза като шега, а вие го изкарвате все едно го заплашва.

Гюни

Гюни 13.05.2021 22:57

От къде на къде го обращате.! Жалка медия

E. Mindjev

E. Mindjev 14.05.2021 11:16

Закани се.... да го опъне като Владо Карамазов.

Радо

Радо 14.05.2021 18:50

Много тъпо