В "Игри на волята" стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и..

В "Игри на волята" стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и..

В "Игри на волята" битките стават все по-ожесточени, особено когато на Арената се изправят роднини. В снощния епизод видяхме как двама братя се налагат жестоко един друг, а дъщеря направо опустоши майка си, без да й мигне окото.

В крайна сметка Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и показа много хъс на Арената.

Епичен обрат: Виолета срази Оряшкова в "Игри на волята" и я...

А тези, които се оказаха най-безкомпромисни, бяха Денислава Велкова и Михаил Кръстев, които отстраниха хладнокръвно своите най-близки хора не само в шоуто, но и в живота, съответно - бизнесдамата Виолета Стайкова и плувецът Радостин Кръстев.

Денислава от "Игри на волята" се пробва с трима от участниците, ето кой успя да вкара в леглото

Загубата на Гладиаторите пък ги изпрати край огъня, където те трябваше да посочат един от своите за елиминационната битка в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори пореден път ще се бори за мястото си в "Игри на волята".

Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния двубой миналата седмица, но този път има вероятност да се изправи срещу много по-силен противник в лицето на Благомир Мастагарков - аутсайдера при сините. 

Мудева от "Игри на волята" се оплака, че получава смъртни заплахи от...

В днешната номинационна битка Старейшините и Гладиаторите отново ще премерят сили на Арената, а непредвидените ситуации отново ще изиграят ключова роля в играта им. Последствията няма да се харесат на никого./show.blitz.bg

Коментирай

Мозерското

Мозерското 26.10.2023 19:55

зло си имало ново лице .Какво стори Цвети скромното момиченце на дъртата зла американка. Тя и дъщеря и командват защото толкова подлост ,зло ,наглост се учат само в америчко! Българчетата са си по -човечни с тяхната Мъжка дума :) Но западната подлост БИЕ ВСЯКА ЧОВЕЧНОСТ!

И днес

И днес 26.10.2023 19:59

Червените ще Падат за да ВЗЕМЕЛ РЪЛЮ 100 гроша на Цвети ! Позор безсрамен пръч .Хвана се с дъртата ковра пък се би в гърдите че бил СИЛЕН и се радвал на дуелите ! Ръльо да не ти скочи топчето Ръльо

Черната

Черната 27.10.2023 16:29

Черната риторика на тия двете е всичко друго но не и игра на воля . Правят го играта на черната мръсна долна от злоба уста . Вонят двете ,как отворят уста и вонят !