Епичен обрат: Виолета срази Оряшкова в "Игри на волята" и я...

Епичен обрат: Виолета срази Оряшкова в "Игри на волята" и я...

Тотален обрат се случи с Виолета в последния епизод на "Игри на волята", а това, което й каза водещата Ралица Паскалева пред всички, тя едва ли е очаквала да чуе или поне не точно в този момент.

Невероятно представяне на арената в "Игри на волята" върна репутацията на Виолета в очите на зрителите, която до момента беше подложена на водопад от критики и нападки, че се занимава само с интриги и клюки.

Дани от "Игри на волята" изплю камъчето и каза по какви жени си пада СНИМКИ

Да, но именно Виолета успя, заедно с племето си, да обедини усилията и те да спечелят престой и храна в Резиденцията. Освен това се оказа и доста по-съобразителна и бърза от Оряшкова, която с основание е определяна като най-силната жена в шоуто - по-силна дори и от някои от мъжете.

Издръжливостта на Арената, която Виолета демонстрира, накара зрителите да преобърнат представата си за нея и да си променят набързо мнението. И съдейки по коментарите в социалните мрежи, този ефект вече е факт.

Денислава от "Игри на волята" се пробва с трима от участниците, ето кой успя да вкара в леглото

И тв водещата се оказа изумена от Виолета, заявявайки пред всички след драматичната й победа: "Виолета, няма думи да опишат твоето представяне днес. Беше блестяща… Слаба е тази дума. Беше фантастична!"

"Карахме го на злоба и на адреналин, защото нищо друго не ни остана", отвърна искрено Виолета, след което отказа да приеме заслугата за победата само за себе си, подчертавайки, че успеха е отборен./show.blitz.bg

 

Коментирай

Papi Hans

Papi Hans 25.10.2023 13:26

Стига сте писали глупости. Отвяла била Виолета , Оряшкова на арената. Пълни глупусти. Ако не беше нелепият инцедент с пълненето на лодката с вода сините щяха да завършат поне 5 минути преди гладиаторите. Бъдете обективни в заглавията си.

Рени

Рени 25.10.2023 15:29

Пълни глупости. Ако не се беше обърнала лодката Оряшкова щеше да е първа. Победата на гладиаторите е чист късмет, а не че тая интригантка и злобарка Виолета е по добра от Оряшкова.

Sony Ace

Sony Ace 25.10.2023 20:54

Оряшко има доста изяден тестостерон! Вадеше талпите от пясъка като клечки за зъби. Обаче като седна в лодката и потъна на дъното с пъзела.

Тая

Тая 25.10.2023 23:06

повърня американска .Зяйнала една уста лакома и зла ,по зла и оттая на мозер . Ясно че ,черната и риторика и газ-лайтинга и са на американско ниво .Дъщеря и същото рафинирано зло .Преиграват ,позират ,правят се -нищо реално човешко .Тиграят играта на злото и подлото .

Серго

Серго 25.10.2023 23:14

Отвяла ми е ......Злобна и елементарна жена.Далеч е от възможностите на Оряшкова.

Божеее

Божеее 25.10.2023 23:53

Майка и дъщеря, тъпи, злобни мурви. Повече не пишете за тези долнопробни същества….

star valk

star valk 26.10.2023 0:35

мили 2те с дъщера й чинии в Щатите, тук таме подухвали, всеки идиот е добре дошъл да е брокер там, просто ако продадеш нещо, вземаш комисион.. Наистина и 2те са типични селски пръчки.. нещо повечи

MOLI

MOLI 26.10.2023 9:50

ТОЗИ СЕЗОН Е ОТВРАТ.ПО ЛОШИ ХОРА ОТ ВИОЛЕТА И МАРТИН НЯМА-ЛОШИ ХОРА,НЕ ИГРАЧИ!!!ОЗЛОБЕНИ.ПОДЛЕЦИ.НАЙ ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ И РАЗБИРА СЕ ,МНОГО СИЛНИ СА МОМЧИЛ И РЪЛЕВ.НАЙ ДЕЛИКАТНОТО И ВЪЗПИТАНО,ПОЧТЕННОТО СЪЩЕСТВО-ЦВЕТИ.

Сийка

Сийка 26.10.2023 10:10

Тази " американка", ако навремето бе емигрирала в Руссссия, вече щеше да се е издигнала до главен надзирател в затвор! Лично Пътин би и връчил почетен знак за добра служба! Заедно с награда 100 Р. и комплект гуми за Ладата ( летни).

Злото

Злото 26.10.2023 19:50

си имало лице .Какво толкоз тая дърта карачка на пилоните в америчко зяйна една черна гнусна уста на Цвети .Момичето се бори честно кромно мълчаливо а дъртото зло го закълва подло ! СРАМ НЯМА ,те там си знаят имаш ли срама ровиш кофите !!!! Да си защитим детето от това покварено зло !

Ваня

Ваня 29.10.2023 10:34

О боже как може името на тази жена да бъде до името ОРЕШКОВА.