Дани от "Игри на волята" изплю камъчето и каза по какви жени си пада СНИМКИ

Дани от "Игри на волята" изплю камъчето и каза по какви жени си пада СНИМКИ

Дани от „Игри на волята“ сезон 5 сподели с феновете си по какъв тип жени си пада! Той реши да отговаря на въпроси на почитатели на шоуто, както и на самия него. 

Съвсем естествено е почти всички въпроси да са свързани с предпочитанията му за жени, както и с любопитни неща от "Игри на волята". 

Оказа се, че Дани няма категоричен отговор на въпроса, който го питаше по какви жени си пада. "Нямам определен тип. По-скоро е до усещане и вибрация. Химия го наричат хората", написа той. 

Също така той сподели какво го мотивира! "Още не съм достигнал своя лимит. Искам да видя докъде мога да ида", заканва се той. 

Сподели някои подробности и около режима си! Оказа се, че е влезнал в шоуто цели 100 килограма, а си е тръгнал с десет по-малко. За него гладът в "Игри на волята" не е бил голям проблем, тъй като и в реалния живот често гладува, тъй като това му се отразява добре на организма. 

 

Коментирай

Кви жени бе, кви 5 лева?

Кви жени бе, кви 5 лева? 24.10.2023 21:05

Тоз мазния, зализан педал си пада по мъже!

Бай Ху

Бай Ху 25.10.2023 10:34

Пада си по жени с черни корове.

Смешник

Смешник 25.10.2023 23:19

Зализан .Отврат педалска визия .Щом така се харесва значи , че сие баш такъв . Опашки ,простотии ,измишльотини .Нищо мъжко ,семпло ,просто и красиво . Да си тури и перо в дупето и гребенче на понито :)