Ужас! Участничка от "Гласът на България" катастрофира зверски на път за шоуто ВИДЕО

Ужас! Участничка от "Гласът на България" катастрофира зверски на път за шоуто ВИДЕО

Зверска катастрофа претърпя 18-годишна участничка от "Гласът на България" Петя Георгиева, а инцидентът едва не коства живота й.

Бъдещата абитуриентка Петя се преобърнала с автомобил точно преди участието си в един от най-трудните етапи от музикалното шоу - нокаутите. Младата русенка била на път към урок по пеене, когато колата се превъртяла на пътя.

"Можех да загубя живота си и да не се кача отново на тази сцена", каза през сълзи хубавицата, но не уточни дали тя или друг е бил зад волана, нито какво точно е причинило ПТП-то.

Потрес! Михаела Филева захапа Венци Венц ВИДЕО

След като се разминала без тежки последици, Петя решила, че е получила помощ свише.

Стана страшно! Графа троши сцената заради... ВИДЕО

"Съдбата ми даде знак, че трябва да се боря и че заслужавам място на сцената на „Гласът на България“, заяви тя. Въпреки че пя отлично и получи комплименти от треньорката си Камелия, други, по-силни участници от отбора на попфолк звездата я изместиха.

Вместо русенката, към четвъртфиналите продължиха бургазлийката Кристина, пловдивчанката Керана и варненецът Христо./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 11.05.2020 14:12

http://coronavirus.eti.pw

Иян

Иян 11.05.2020 16:56

Ами "книжка"на 18,когато мама и тате още те издържат...е повече от неразумно.Ама някои работели,трябвало да се придвижват.Какъв страхотен аргумент!

Alex

Alex 12.05.2020 16:53

E,добре,че всичко се е разминало благополучно и пожелание-или се научи как се кара автомобил или повече недей се опитвай да се правиш на състезател!А за пеенето- може и да сполучиш,всичко е възможно...

Валентина

Валентина 12.05.2020 19:30

Добре че тя самата го каза вчера, за да излезе при вас като новина. Това е несериозно хора.