logo

Ужас! Участничка от "Гласът на България" катастрофира зверски на път за шоуто ВИДЕО

Ужас! Участничка от "Гласът на България" катастрофира зверски на път за шоуто ВИДЕО

Зверска катастрофа претърпя 18-годишна участничка от "Гласът на България" Петя Георгиева, а инцидентът едва не коства живота й.

Бъдещата абитуриентка Петя се преобърнала с автомобил точно преди участието си в един от най-трудните етапи от музикалното шоу - нокаутите. Младата русенка била на път към урок по пеене, когато колата се превъртяла на пътя.

"Можех да загубя живота си и да не се кача отново на тази сцена", каза през сълзи хубавицата, но не уточни дали тя или друг е бил зад волана, нито какво точно е причинило ПТП-то.

Потрес! Михаела Филева захапа Венци Венц ВИДЕО

След като се разминала без тежки последици, Петя решила, че е получила помощ свише.

Стана страшно! Графа троши сцената заради... ВИДЕО

"Съдбата ми даде знак, че трябва да се боря и че заслужавам място на сцената на „Гласът на България“, заяви тя. Въпреки че пя отлично и получи комплименти от треньорката си Камелия, други, по-силни участници от отбора на попфолк звездата я изместиха.

Вместо русенката, към четвъртфиналите продължиха бургазлийката Кристина, пловдивчанката Керана и варненецът Христо./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 11.05.2020 14:12

http://coronavirus.eti.pw

Иян

Иян 11.05.2020 16:56

Ами "книжка"на 18,когато мама и тате още те издържат...е повече от неразумно.Ама някои работели,трябвало да се придвижват.Какъв страхотен аргумент!

Alex

Alex 12.05.2020 16:53

E,добре,че всичко се е разминало благополучно и пожелание-или се научи как се кара автомобил или повече недей се опитвай да се правиш на състезател!А за пеенето- може и да сполучиш,всичко е възможно...

Валентина

Валентина 12.05.2020 19:30

Добре че тя самата го каза вчера, за да излезе при вас като новина. Това е несериозно хора.