logo

Стана страшно! Графа троши сцената заради… ВИДЕО

Стана страшно! Графа троши сцената заради… ВИДЕО

Истински невиждан погром предизвика поп певецът Влади Ампов-Графа на сцената на музикалния формат "Гласът на България" и накара колегите си буквално да загубят ума и дума.

Въпреки че е смятан за най-уравновесения треньор в музикалното шоу, Влади Ампов излезе от кожата си, а причината е повече от поразяваща. Такъв адреналин никой досега не беше вадил от него!

Графа взе извънредни мерки срещу коронавируса

Графа се развилня по време на едно от изпълненията и потроши сцената. Преди някой да го е спрял, музикантът направи стола си на парчета и понесе седалката му на главата си.

Той беше предизвикан от жестоката музикална битка между Павел и Мартин, и конкурента им Пламен Бонев, придружена от писъци, крясъци, рев и скокове. Шумният им и енергичен кавър на хита на Джордж Майкъл "Faith" така подпали Графа, че той откърти седалката на стола си и започна да куфее с нея. Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев пък, с удоволствие се присъединиха към него, като тръскаха глави и се мятаха в несвяст по сцената.

Изненада! Дългокрака красавица детронира Михаела Филева СНИМКА

След като музикалният ураган затихна, китаристът на "ФСБ" избра в отбора му да продължи опитният Пламен, който преди години стигнал до полуфинал на "Гласът на Финландия". Камелия пък, неочаквано открадна в твоя тим Павел и Мартин.

Ицо-Мустака се засука по Камелия, а тя се... ВИДЕО

"От четири години съм в "Гласът", но никой не ме е отвявал така! Не знаех къде съм и коя съм!", заяви изкусителната блондинка, която по традиция привлича вниманието като магнит./show.blitz.bg

Коментирай

ТАСС

ТАСС 27.04.2020 21:56

Лигльо! От малък семейство Ампови му пълнеха кратуната ,че е уникален ,та чак и „граф“ го направиха! Граф на какво ?На „Графство Ампиликуко“ ли? Ей,комара,като се теглел с кантара си се изкарвал сто кила!

Съвестта на форума

Съвестта на форума 29.04.2020 7:12

Какъв граф е този капут бе,на някаква среща с деца е взимал по 20 лева на дете за автограф.Негодник!!!

Рокаджия

Рокаджия 29.04.2020 7:25

И с целия си акъл разни боклуци бутат този некадърник в разни отговорни телевизионни формати,които напоследък като че ли се правят не за изпълнителите а за журето и водещите?!?!